ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

Ζερβός: “Η φωτογραφία είναι φως, είναι έκφραση”

ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ ΡΟΜΠΕΡΤ ΖΕΡΒΟ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ

Το πρώτο του βιβλίο παρουσίασε απόψε Πέμπτη 23 Ιουλίου, ανήμερα των γενεθλίων του, ο φωτογράφος Ρόμπερ Ζερβός με τίτλο “Η φωτογραφία για ερασιτέχνες”, στον χώρο του Φωτογραφικού εργαστηρίου στην οδό Μπενάκη 5, στο ιστορικό κέντρο της Καλαμάτας.

Ο υπαίθριος χώρος γέμισε από φίλους, συνεργάτες και μαθητές του βραβευμένου φωτογράφου, που αφιέρωσε το βιβλίο στους δυο γιους του, τον Αντώνη και τον Αχιλλέα.

Όποιος θέλει να βγάλει τέτοιες υπέροχες φωτογραφίες, σαν αυτή την βραβευμένη του Ρόμπερτ, καλό είναι να διαβάσει το βιβλίο του!

Σε καλή διάθεση το πάνελ

Το αδιαχώρητο στον πεζόδρομο

Για τον συγγραφέα και για το βιβλίο μίλησαν με θερμά λόγια η Βασιλική Κατέρη, ιδρύτρια και πρόεδρος του Πολιτιστικού Σωματείου για την τέχνη και τη φύση «ΝΑΡΤΟΥΡΑ», εκπρόσωπος της επιχείρησης «Καλλίεργον», ο “εραστής των τεχνών” και πολυμήχανος Δημήτρης Φίλντισης και ο συγγραφέας – δημοσιογράφος Γιώργος Καράμπελας, που έχει πολλά βιβλία στο ενεργητικό του.

Παρακολουθώντας το δεκάλεπτο σποτάκι, για το ποιος είναι ο Ρόμπερτ Ζερβός!

Το βιβλίο έχει ήδη κυκλοφορήσει σε ηλεκτρονική μορφή μέσω internet και τώρα, που ολοκληρώθηκε η εκτύπωση, κυκλοφορεί και σε έντυπη μορφή.

To Top