Αθλητισμός

Ζαγοράκης: Στήριξη από τις ΕΠΣ Κορίνθου, Βοιωτίας

Δύο ακόμη Ενώσεις έκαναν γνωστή την στήριξή τους στην υποψηφιότητα του Θοδωρή Ζαγοράκη για την προεδρία της ΕΠΟ. Πρόκειται για την ΕΠΣ Κορίνθου και την ΕΠΣ Βοιωτίας,

Παράλληλα ο πρόεδρός της ΕΠΣ Κορίνθου, Μιχάλης Τσιχριτζής, αποδέχεται την πρόταση που του έγινε να είναι υποψήφιος για τη θέση του προέδρου της Επιτροπής Ελέγχου και Συμμόρφωσης.

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Κορίνθου αναφέρει:

«Στην προσπάθεια που γίνεται για την αναβάθμιση του Ελληνικού Ποδοσφαίρου για ένα διοικητικό σχήμα κοινής αποδοχής και με πρόεδρο τον Θεόδωρο Ζαγοράκη, η Ε.Π.Σ. Κορινθίας θα είναι παρούσα.

Για τον λόγο αυτό, προτείνει για πρόεδρο της Ε.Π.Ο. τον Θεόδωρο Ζαγοράκη και στηρίζει την υποψηφιότητά του.

Παράλληλα, ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Κορινθίας κ. Μιχάλης Τσιχριτζής, αποδέχτηκε την πρόταση που του έγινε και θα είναι υποψήφιος για την θέση του προέδρου της Επιτροπής Ελέγχου και Συμμόρφωσης της ΕΠΟ.

Μια πρόταση, που τιμά ολόκληρο το Κορινθιακό ποδόσφαιρο και αποδεικνύει ότι η Ε.Π.Σ. Κορινθίας και ο Πρόεδρος της, χαίρουν της εκτίμησης του Επαγγελματικού αλλά και του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου».

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Βοιωτίας, αναφέρει:

«Ο Πρόεδρος και η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΣ Βοιωτίας στηρίζουν τον Θοδωρή Ζαγοράκη στην Υποψηφιότητά του, για την Προεδρία της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Του ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο σε αυτό το δύσκολο έργο που θα αναλάβει. Θα είμαστε δίπλα του να βοηθήσουμε ώστε το ελληνικό ποδόσφαιρο να ανέβει στα Ευρωπαϊκά πρότυπα εκεί που του αξίζει».

Ζαγοράκης: Στήριξη από τις ΕΠΣ Κορίνθου, Βοιωτίας
To Top