Υγεία

Υψηλού επιπέδου το συνέδριο Αιματολογίας στην Καλαμάτα

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΓΟΥΡΓΟΥΛΙΑΝΗΣ: ΜΙΑ ΠΑΝΔΗΜΙΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΜΕ ΦΕΚ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΣΙΑ ΑΓΕΛΗΣ – ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ 80% ΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ – ΟΙ ΘΑΝΑΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΟΧΙ ΑΠΟ ΚΟΡΟΝΟΙΟΗ ΟΜΙΚΡΟΝ ΗΤΑΝ ΔΩΡΑΚΙ”

Ξεκίνησε χτες Παρασκευή κι ολοκληρώνεται σήμερα ο 17ος κύκλος με θέμα «Αιματολογικά Νέα – Σύγχρονη Νοσηλευτική», στο ξενοδοχείο Elite City Resort. Το συνέδριο διοργανώνουν το Τμήμα Κλινικής Αιματολογίας σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου Καλαμάτας και είναι αφιερωμένο στη μνήμη της Καθηγήτριας Αιματολογίας, Ηλέκτρας Ξεφτέρη.

AIMATOLOGIKODSC-0260

AIMATOLOGIKODSC-0263

AIMATOLOGIKODSC-0264

AIMATOLOGIKODSC-0265

AIMATOLOGIKODSC-0267

AIMATOLOGIKODSC-0280

AIMATOLOGIKODSC-0281

AIMATOLOGIKODSC-0284

AIMATOLOGIKODSC-0288

AIMATOLOGIKODSC-0289

AIMATOLOGIKODSC-0297

AIMATOLOGIKODSC-0301

AIMATOLOGIKODSC-0306

AIMATOLOGIKODSC-0308

AIMATOLOGIKODSC-0317

AIMATOLOGIKODSC-0318

AIMATOLOGIKODSC-0320

Κατά την διάρκεια των επιστημονικών παρουσιάσεων έγινε προσέγγιση κι αναλύθηκαν διεξοδικά σοβαρά ζητήματα του κλάδου των αιματολόγων και των νοσηλευτών, με την παρουσία ιατρών και καθηγητών κι από το εξωτερικό.

Στη διοργάνωση συμμετέχουν το 3ο Περιφερικό τμήμα της ¨Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος και η Ιατρική εταιρεία Μεσσηνίας. Το συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας, του Ιατρικού Συλλόγου Μεσσηνίας και της Ένωσης Νοσηλευτών Ελλάδος.

“Δεν έχω φόβο για τα παιδιά αλλά για τον παππού και την γιαγιά – Τα παιδιά στα σχολεία χωρίς μάσκες”

Την Παρασκευή το βράδυ έγινα οι καθιερωμένοι χαιρετισμοί και η πρώτη ημέρα ολοκληρώθηκε με την σημαντική επιστημονική παρουσία του καθηγητή Πνευμονολογίας της Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, Κώστα Γουργουλιάνη, ο οποίος νωρίτερα, μιλώντας στο Messinialive αναφέρθηκε στην πορεία και την εξέλιξη της πανδημίας του covid η οποία, όπως είπε έχει γίνει ενδημική νόσος και πάμε προς το τέλος της. Τα παιδιά να πάνε στο σχολείο χωρίς μάσκες αλλά να προσέχουμε τους ηλικιωμένους…

Δημοφιλέστερα

To Top