ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Υποψήφιος για το ΔΣ της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. ο Δημήτρης Μπούχαλης

Tην υποψηφιότητά του για το Δ. Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών (Π.Ο.Φ.Ε.Ε) ανακοίνωσε σήμερα ο λογιστής και πρώην Αντιδήμαρχος Καλαμάτας Δημήτρης Μπούχαλης
Σε αυτήν αναφέρει:
Αγαπητές/οι συνάδελφοι και φίλοι,
Με την παρούσα ανάρτησή μου θα ήθελα να ανακοινώσω την υποψηφιότητά μου και να ζητήσω τη στήριξη σας, για το Δ. Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Φοροτεχνικών Ελευθέρων Επαγγελματιών (Π.Ο.Φ.Ε.Ε)
Αγαπητές/οι συνάδελφοι και φίλοι σε κάθε γωνιά της Ελλάδος.
Υπηρέτησα το Δήμο Καλαμάτας, τρεις θητείες από τη θέση ευθύνης του Αντιδήμαρχου Οικονομικών και σήμερα σας δηλώνω ότι με την ίδια αφοσίωση θα υπηρετήσω, αν εκλεγώ, την Π.Ο.Φ.Ε.Ε.
Στις επικείμενες αρχαιρεσίες θα κληθούμε να επιλέξουμε ποιοι θα μπορέσουν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων απέναντι στα μεγάλα διακυβεύματα που έχουμε μπροστά μας.
Και όλα αυτά σε ένα περιβάλλον με πολλούς κινδύνους, αλλά και ευκαιρίες. Κινδύνους πρωτίστως οικονομικούς, λόγω της πρόσφατης υπερδεκαετούς οικονομικής κρίσης, αλλά και τις νέες πρωτοφανείς προκλήσεις, που έθεσε για το επάγγελμα μας η πανδημία.
Ευκαιρίες ιδίως λόγω της ευρείας ψηφιοποίησης και της αξιοποίησης νέων τεχνολογιών, οι οποίες βρίσκονται σε εξέλιξη εντός και εκτός συνόρων, δυνητικά ωφέλιμες, ναι, αρκεί έστω και στο παρά πέντε, να ληφθούν υπόψιν από την ΑΑΔΕ και το Υ.Ο. οι θέσεις των Λογιστών Φοροτεχνικών.
Τέλος καλούμαστε να συνεχίσουμε τον αγώνα για τη διεκδίκηση της πλήρους εφαρμογής της ασθένειας των λογιστών.
°για μία σύγχρονη ΠΟΦΕΕ, με δυνατή φωνή και σοβαρή εκπροσώπηση,
°για να πάρουμε καθοριστικές αποφάσεις για τον κλάδο μας και να περάσουμε με συνέπεια σε πράξεις,
°οι προκλήσεις, αλλά και οι ευκαιρίες είναι πολλές και είναι μπροστά μας”.
Ο κ.Μπούχαλης είναι άριστος γνώστης των φοροτεχνικών και λογιστικών θεμάτων καθώς διαθέτει ένα αξιόλογο, ικανό και αποτελεσματικό γραφείο, με συνεργάτες άριστους επαγγελματίες του χώρου και παρακολουθεί καθημερινά αλλά και συμμετέχει στις εξελίξεις του κλάδου του, ο οποίος την τελευταία τετραετία τουλάχιστον, έχει επιφορτιστεί με πολλές αρμοδιότητες και επιβαρύνσεις φόρτου εργασίας, ανταποκρινόμενοι στο έπακρο.

Υποψήφιος για το ΔΣ της Π.Ο.Φ.Ε.Ε. ο Δημήτρης Μπούχαλης
To Top