ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Yποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας ο Νίκος Μπασακίδης

ΕΦΟΣΟΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΣΤΙΣ ΕΝΔΟΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ

Την υποψηφιότητά του για τις ενδοπαραταξιακές εκλογές της παράταξης Νίκα και επομένως την υποψηφιότητά του για δήμαρχος Καλαμάτας ανακοίνωσε πριν από λίγο ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ, Νίκος Μπασακίδης. Στην ανακοίνωσή του κάνει έναν μίνι απολογισμό της δωδεκαετούς θητείας της Δημοτικής Αρχής, επισημαίνοντας τις αλλαγές που έγιναν στην πόλη της Καλαμάτας, και προσδίδοντας θετικό πρόσημο στη διακυβέρνηση του Δήμου από τη δημοτική παράταξη Νίκα. Ταυτόχρονα δηλώνει έτοιμος να ηγηθεί της συνέχισης της προσπάθειας που έγινε τα προηγούμενα χρόνια, θέτοντας εαυτόν υποψήφιο στην εκλογική διαδικασία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Νίκου Μπασακίδη:

“Η πορεία για την επόμενη ημέρα της δημοτικής παράταξης του άξιου Δημάρχου Παναγιώτη Νίκα, συνεχίζεται με ανοικτές και δημοκρατικές διαδικασίες.

Η από το 2007 δημιουργική προσπάθεια όλων, μας εμπνέει και μας καθοδηγεί στο επόμενο βήμα.

Η Δημοτική Ομάδα για 12 χρόνια ενωμένη και συμπαγής, εργάσθηκε διαχειριζόμενη σε εποχές ακραίας οικονομικής κρίσης τα οικονομικά του Δήμου με ορθολογικό τρόπο και πέτυχε με την στήριξη και τις άοκνες προσπάθειες όλων των εργαζόμενων:

-Την βελτίωση της αισθητικής και λειτουργικής εικόνας της πόλης
-Την υποστήριξη κάθε πολιτιστικής έκφρασης και δημιουργικής προσπάθειας
-Την κατασκευή νέων αθλητικών εγκαταστάσεων
-Την ευπρέπεια του δημόσιου χώρου.
-Τη λειτουργία δομών κοινωνικής αλληλεγγύης

Με τις παρεμβάσεις μας αυτές,

-η πόλη απέκτησε μια ζηλευτή εξωστρέφεια, ώστε σήμερα να αποτελεί δημοφιλή τόπο προορισμού.
-Διαμορφώθηκε ένα εξελισσόμενο αστικό περιβάλλον, το οποίο χαίρονται τόσο οι κάτοικοι όσο και οι επισκέπτες.
-Συμβάλλαμε στην κοινωνική συνοχή λειτουργώντας κοινωνικές δομές για όλους.
-Είμαστε διαρκώς δίπλα στον πολίτη.

Τα πεπραγμένα της 12/ετίας έχουν πρόσημο θετικό, που μας δίνει την ώθηση να προχωρήσουμε ένα ακόμη βήμα. Σε ένα άλλο περιβάλλον. Τόσο θεσμικό, όσο και οικονομικό.
Ανταποκρινόμαστε στις προκλήσεις των καιρών και λέμε ΝΑΙ.
Μπορούμε και Συνεχίζουμε.

Γιατί εκφράζουμε, τον εργατικό και δημιουργικό άνθρωπο.

Με την εργατικότητα μας και την εντιμότητα μας, διεκδικούμε ως ομάδα και πάλι τον πρώτο ρόλο στη διαχείριση των κοινών της πόλης.

Έχοντας υπηρετήσει για 12 χρόνια στο πλευρό του Δημάρχου μας Παναγιώτη Νίκα και στην πρώτη γραμμή, σε αυτή τη φάση διεκδικώ την ψήφο των συναδέλφων μου, ώστε να ηγηθώ στη συνέχιση αυτής της προσπάθειας.

Με θετική σκέψη ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ για την ανοδική πορεία του Δήμου. ΜΠΟΡΟΥΜΕ”.

Ο ΠΡΩΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΓΙΑ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΣΤΗ ΜΕΤΑ- ΝΙΚΑ ΕΠΟΧΗ

Να υπενθυμίσουμε ότι οι ενδοπαραταξιακές εκλογές που θα χρίσουν και τον διάδοχο της παράταξης Νίκα θα γίνουν τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα στα γραφεία της ΟΕΒΕ, στη Χρήστου Κουμάντου 6. Δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι έχουν μόνο οι 53 δημοτικοί σύμβουλοι και πρόεδροι δημοτικών ενοτήτων του Δήμου Καλαμάτας, με εκδήλωση του ενδιαφέροντός τους μεχρι και την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα. Το αποτέλεσμα της κάλπης θα είναι δεσμευτικό για όλους της δημοτικής ομάδας Νίκα, που θα πρέπει να συμπορευτούν με τον επικεφαλής που θα αναδείξει η κάλπη.

Ο Νίκος Μπασακίδης είναι ο πρώτος που θέτει υποψηφιότητα για επικεφαλής της παράταξης και διάδοχος του Παναγιώτη Νίκα, επιβεβαιώνοντας παράλληλα και την φημολογία του τελευταίου διαστήματος που τον ήθελε να ενδιαφέρεται για επικεφαλής και υποψήφιος για τον Δήμο Καλαμάτας.

Εάν εξασφαλίσει την ψήφο των συναδέλφων του, θα είναι αυτός ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας για τις αυτοδιοικητικές εκλογές τον Μάϊο του 2019.

Μαίρη Περδικέα

 

Διαβάστε και αυτό:

Μπασακίδης: “Ο Ηγέτης αναδεικνύεται και δεν υποδεικνύεται”…

Yποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας ο Νίκος Μπασακίδης
To Top