ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας και ο Παύλος Μπουζιάνης

Την υποψηφιότητά του για τις ενδοπαραταξιακές εκλογές της Δευτέρας ανακοίνωσε και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας, Παύλος Μπουζιάνης. Εάν εκλεγεί επικεφαλής, θα κατέλθει πλέον ως υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας.

Ο ίδιος μιλώντας σήμερα το μεσημέρι στους δημοσιογράφους δήλωσε μεταξύ άλλων ότι από την αρχή είχε υποστηρίξει μια ανοικτή διαδικασία για την ανάδειξη του επικεφαλής της παράταξης, ενώ δήλωσε πως μετά από 8 χρόνια στην αυτοδιοίκηση ως αντιδήμαρχος Οικονομικών αλλά και Υγείας και Πρόνοιας, και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Καλαμάτας αισθάνεται πλέον έτοιμος και δυνατός να διεκδικήσει την ηγεσία του Δήμου Καλαμάτας. “Ο Δήμος έχει μια συνέχεια, είμαστε συνέχεια αυτής της Δημοτικής ομάδας, με την καθοδήγηση του Παναγιώτη Νίκα όλα αυτά τα χρόνια, και θα εμπλουτιστούν με νέους ανθρώπους που θα έχουν τη διάθεση να προσφέρουν στον Δήμο”, επισήμανε μεταξύ άλλων.  Εμφανίστηκε αισιόδοξος για το αποτέλεσμα των ενδοπαραταξιακών εκλογών, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Θέλω να πιστεύω ότι η Δευτέρα θα είναι μια ευχάριστη μέρα για μένα”.

Πλέον οι υποψήφιοι για επικεφαλής της παράταξης Νίκα ανέρχονται σε τέσσερις, μέχρι στιγμής, ενώ η προθεσμία για υποβολή υποψηφιοτήτων  είναι μέχρι την Κυριακή στις 6 το απόγευμα.

To Top