ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υποψήφιος δήμαρχος Δυτικής Μάνης ο Παναγιώτης Μπασάκος

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ MESSINIALIVE ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΙΣ 13 ΜΑΡΤΙΟΥ

Στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησαν σήμερα ο διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας Γιώργος Μπέζος και ο αναπληρωτής Διοικητής για το Νοσοκομείο Κυπαρισσίας, Παναγιώτης Μπασσάκος, ερωτηθείς o τελευταίος  από το MessiniaLive, για το αν θα είναι υποψήφιος δήμαρχος για τον Δήμο Δυτικής Μάνης μας απάντησε χιουμοριστικά με μια παροιμία: “Λείπει ο Μάρτης απ’ τη Σαρακοστή;” Δεν προέβη σε περαιτέρω σχόλιο, ωστόσο το βέβαιο είναι ότι με τον τρόπο αυτό δηλώνει “παρών” για τον Δήμο Δυτικής Μάνης.

Το βράδυ της Πρωταπριλιάς ο Παναγιώτης Μπασσάκος σε ανάρτηση στην σελίδα του έγραψε:
“Επειδή με ρωτούν συνεχεια εαν θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος στον δήμο. Δυτικής. Μανης σας γνωρίζω Ναι θα Είμαι. Και καλώ όλες και ολους τους φίλους να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια ώστε με διάλογο και συζήτηση να χαράξουμε την πορεία του. Δήμου μας για τα επόμενα χρονια με στόχο την ανάπτυξη και την προοδο προγραμματίζοντας και λύνοντας χρονιζοντα προβλήματα της περιοχής μας”

Να υπενθυμίσουμε ότι μέχρι στιγμής έχουν θέσει υποψηφιότητα για τον Δήμο Δυτικής Μάνης ο Ευάγγελος Ανδροβιτσανέας, ο Πέτρος Ταβουλαρέας, ο Δημήτρης Γιαννημάρας, και ο Αλέξης Ρουτζούνης, ενώ βέβαιη θεωρείται και η κάθοδος του νυν δημάρχου Δυτικής Μάνης Γιάννη Μαραμπέα, που δεν ανοίγει ακόμα τα χαρτιά του, και σύμφωνα με πληροφορίες ετοιμάζει δυνατή ομάδα.

Μ.Π.

Υποψήφιος δήμαρχος Δυτικής Μάνης ο Παναγιώτης Μπασάκος
To Top