ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υπόμνημα με προτάσεις για χρηματοδότηση έργων κατέθεσε ο Βασιλόπουλος στον Σκυλακάκη

Προγραμματισμένη συνάντηση με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών, αρμόδιο για τη δημοσιονομική πολιτική, Θεόδωρο Σκυλακάκη είχε χθες, Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου στην Αθήνα, ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον Υπουργό για τις προτεραιότητες του Δήμου και το πλάνο διεκδικήσεων για έργα που έχει εντάξει στον προγραμματισμό του. Ο κ. Βασιλόπουλος, κατέθεσε υπόμνημα προς τον κ. Σκυλακάκη με συγκεκριμένες προτάσεις του Δήμου για χρηματοδότηση μεγάλων έργων, όπως την κατασκευή Αθλητικού Κέντρου στη Δυτική Καλαμάτα κ.ά.

Εξετάστηκε δε η δυνατότητα, εξασφάλισης χρηματοδοτήσεων του Δήμου, για δράσεις και έργα που είναι μελετητικά ώριμα μέσα από τους άξονες του Ταμείου Ανάκαμψης, που θα ενεργοποιηθούν το αμέσως επόμενο διάστημα.

Ο Υπουργός έδειξε ενδιαφέρον για τα πρότζεκτ που ο Δήμος Καλαμάτας προωθεί, παρέχοντας ταυτόχρονα ενημέρωση για τους στόχους αλλά και το πλαίσιο εντός του οποίου θα κινηθεί ως προς τις χρηματοδοτήσεις το Ταμείο Ανάκαμψης.

Ο Δήμαρχος εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εποικοδομητική συνάντηση με τον Υπουργό. Όπως σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου Καλαμάτας,  ο Δήμος  προετοιμάζεται μελετητικά σε όλα τα επίπεδα, διεκδικώντας πόρους και αξιοποιώντας τα χρηματοδοτικά εργαλεία που η Πολιτεία ενεργοποιεί.

Υπόμνημα με προτάσεις για χρηματοδότηση έργων κατέθεσε ο Βασιλόπουλος στον Σκυλακάκη

Δημοφιλέστερα

To Top