ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπογράφηκε η σύμβαση του έργου “αποκαταστάσεις Φοινικούντας”

Υπογράφηκε στο Δημαρχείο του Δήμου Πύλου- Νέστορος μεταξύ του Δημάρχου Πύλου- Νέστορος Δημήτρη Καφαντάρη και του αναδόχου Ευσταθίου Τζικάκη, η σύμβαση του έργου «Αποκαταστάσεις Φοινικούντας», προϋπολογισμού 65.000 ευρώ.
Σύμφωνα με την τεχνική έκθεση πρόκειται να γίνουν εργασίες για την αποκατάσταση καταστροφών που προκλήθηκαν από την δράση βρόχινων υδάτων στην Φοινικούντα.

Πιο συγκεκριμένα, θα γίνουν επεμβάσεις στην παραλιακή οδό, σε σημεία εντός οικισμού, στην οδό κατά μήκος της κοίτης του Μηναγιώτικου ρέματος καθώς και στον παρακείμενο οικισμό του Γριζόκαμπου.

Σε δηλώσεις του ο Δήμαρχος Δημήτρης Καφαντάρης σημείωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προχωρήσουμε στην αποκατάσταση των καταστροφών που προέρχονται από τα νερά της βροχής στην Φοινικούντα. Προσπαθούμε και καταφέρνουμε, να βελτιώσουμε τις υποδομές στις Δημοτικές και Τοπικές κοινότητες , του Δήμου μας, που έχουν υποστεί καταστροφές από φυσικά φαινόμενα και όχι μόνο. Η προσβασιμότητα και η βελτίωση της αποτελεί πρώτη προτεραιότητα μας.»

Υπογράφηκε η σύμβαση του έργου “αποκαταστάσεις Φοινικούντας”
To Top