ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Υπογράφηκε η προγραμματική σύμβαση για νέο ταρτάν στο Δημοτικό Στάδιο

ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ:”ΦΕΡΤΕ ΜΟΥ ΜΕΛΕΤΗ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΡΙΟ”!

Υπογράφηκε σήμερα, Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2018, από τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη και το Δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα, παρουσία του Βουλευτή Πέτρου Κωνσταντινέα, η προγραμματική σύμβαση για το έργο με τίτλο «Ανακατασκευή (retopping) Στίβου Δημοτικού Σταδίου Δήμου Καλαμάτας Ν. Μεσσηνίας», προϋπολογισμού 230.000 € με ΦΠΑ. Το 30% θα καταβληθεί από τον Προϋπολογισμό του Δήμου Καλαμάτας.

Η προς ανακατασκευή επιφάνεια ανέρχεται σε 4.000 τετραγωνικά μέτρα και θα προηγηθεί η αφαίρεση της φθαρμένης επιφάνειας, ο ενδελεχής καθαρισμός, η τοποθέτηση νέου τάπητα ταρτάν και η διαγράμμισή του.

Κωνσταντινέας: “Χρηματοδότηση μακριά από μικροκομματικές σκοπιμότητες”

“Έτοιμη και η χρηματοδότηση του ταρτάν του Δημοτικού Σταδίου Καλαμάτας… Ο υφυπουργός αθλητισμού συνεχίζει απτόητος τις προγραμματικές του δεσμεύσεις προς τους πολίτες του Νομού μας, μακριά απο μικροκομματικές σκοπιμότητες που σκοπό έχουν είτε να αναδείξουν είτε να μηδενίσουν πολιτικές οντότητες!
#Καλαμάτα #Ήταν_δίκαιο_κ_έγινε”, σχολίασε χαρακτηριστικά ο βουλευτής Μεσσηνίας Πέτρος Κωνσταντινέας.

Ενδιαφέρον και για το Κλειστό Προπονητήριο Καλαμάτας

Εδώ θα γίνει το κλειστό προπονητήριο


Σε αυτόν το χώρο θα γίνει το κλειστό προπονητήρο basket και volley που θα αποσυμφορήσει το κλειστό γήπεδο

Όπως δήλωσε στο MessiniaLive o Πέτρος Κωνσταντινέας, ο υφυπουργός Αθλητισμού ζήτησε από τον δήμαρχο Καλαμάτας  να ετοιμάσουν και να στείλουν σε ένα μήνα, μελέτη για το Προπονητήριο. Εφόσον υπάρξει μελέτη, θα χρηματοδοτηθεί και το έργο.
Ο Πέτρος Κωνσταντινέας τόνισε: “Είμαστε συνεπείς σε ότι έχουμε πει και προσπαθούμε για την πόλη μας, για το καλύτερο κάθε μέρα. Ειδικά για τον Αθλητισμό, και ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και την ανταπόκριση του κ.Βασιλειάδη”.

Διαβάστε και αυτό:

Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας: Ριζικό λίφτινγκ σε 4.000 τμ στίβου

To Top