Επιχειρείν

Υπό καταρρακτώδη βροχή φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο ΒΙΟΠΑ

Υπό καταρρακτώδη βροχή πραγματοποιήθηκε απόψε το βράδυ η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην είσοδο του Βιοτεχνικού Πάρκου Καλαμάτας, με την παρουσία του Δημάρχου της πόλης Θανάση Βασιλόπουλου, του Αντιδημάρχου και Προέδρου της δημοτικής επιχείρησης ΔΙΟΚΛΗΣ ΑΕ Αναστάση Σκοπετέα, του Προέδρου των Επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στον χώρο Κυριάκου Ψυχάρη, του Διευθυντή Δημήτρη Λαμπρόπουλου και των εργαζομένων της εταιρίας.

Και φέτος τηρήθηκε το έθιμο της φωταγώγησης χωρίς όμως την παρουσία κόσμου λόγω των υγειονομικών μέτρων. Ο Δήμαρχος είπε πως η ζωή συνεχίζεται και ευχήθηκε σε όλους και στους επαγγελματίες που δοκιμάζονται όλο αυτό το μεγάλο διάστημα να ξεπεράσουν την κρίση και ευχήθηκε υγεία και δύναμη.

Ο Αναστάσης Σκοπετέας στη σύντομη δήλωσή του τόνισε πως το ΒΙΟΠΑ είναι ένα ζωντανό κύτταρο της τοπικής κοινωνίας με ικανούς κι άξιους επαγγελματίες και θα συνεισφέρουν σε κάθε τους προσπάθεια κι ευχήθηκε υγεία και του χρόνου να μην απουσιάζει κανένας. Ο Κυριάκος Ψυχάρης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο της πόλης για την συνεισφορά του αλλά και τον Πρόεδρο του ΒΙΟΠΑ και ευχήθηκε σε όλους καλές γιορτές.

To Top