ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπηρεσιακό αυτοκίνητο από την Περιφέρεια στον Δήμο για το Κέντρο Κοινότητας Καλαμάτας

Η Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Ελένη Αλειφέρη – Καραθανάση προχώρησε σήμερα 31-01-2018 στην παράδοση ενός υπηρεσιακού αυτοκινήτου στον Αντιδήμαρχο Καλαμάτας Παύλο Μπουζιάνη, ως εκπρόσωπο του Δήμου Καλαμάτας, προκειμένου να συμβάλλει στη διευκόλυνση της υλοποίησης της συγχρηματοδοτούμενης πράξης «Συγκρότηση και λειτουργία Κέντρου Κοινότητας & Κινητής Μονάδας στον Δήμο Καλαμάτας με περιοχή ευθύνης την Π.Ε. Μεσσηνίας».

Η ανωτέρω Κινητή Μονάδα αποτελείται από μία Ψυχολόγο και μία Κοινωνική Λειτουργό οι οποίες θα επισκέπτονται τις περιοχές όλων των Δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας και σε συνεργασία και τις Δημοτικές Αρχές θα παρέχουν υπηρεσίες που αποσκοπούν στη βελτίωση του βιοτικού επιπέδου και διασφαλίζουν την κοινωνική ένταξη των ωφελουμένων.

Ο αντιδήμαρχος Παύλος Μπουζιάνης, με αφορμή και την έναρξη λειτουργίας το προσεχές διάστημα, είχε εξηγήσει πριν μερικές ημέρες στο MessiniaLIVE, τι ακριβώς θα παρέχει το Κέντρο Κοινότητας Καλαμάτας, το οποίο με έδρα τη μεσσηνιακή πρωτεύουσα θα καλύπτει όλο τον Νομό, μέσω της κινητής μονάδας.

Υπηρεσιακό αυτοκίνητο από την Περιφέρεια στον Δήμο για το Κέντρο Κοινότητας Καλαμάτας
To Top