Μουσική

Υπέροχες, νοσταλγικές μουσικές διαδρομές με την Μόρφω Τσαϊρέλη στο Μέγαρο

Την Πέμπτη 29 Ιουλίου οι «ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ» στον κήπο του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας φιλοξένησαν την εξαιρετική τραγουδίστρια Μόρφω Τσαϊρέλη. Η εκδήλωση που έγινε στα πλαίσια του πολιτιστικού καλοκαιριού που διοργανώνουν ο Δήμος Καλαμάτας και η Κ.Ε.Φάρις., θα μπορούσαμε να πούμε πως ήταν μια από τις ποιοτικότερες βραδιές, λόγω των ικανοτήτων τόσο της καλλιτέχνιδος όσο και των μουσικών που την πλαισίωναν, παρουσιάζοντας μια πρωτότυπη μουσική παράσταση, με τα πιο αγαπημένα τραγούδια από τον κινηματογράφο και το θέατρο.

Ένα απάνθισμα τραγουδιών από τον κινηματογράφο και το θέατρο, από τον ελληνικό αλλά και παγκόσμιο κινηματογράφο και θέατρο, ξεκινώντας με αγαπημένα τραγούδια αρκετές δεκαετίες πίσω, ξυπνώντας τόσες μνήμες και εικόνες στους θεατές, που είχε σαν αποτέλεσμα να σιγοτραγουδούν μαζί με την ερμηνεύτρια.

Παλιά και νέα τραγούδια “έδεσαν” σε μια θαυμάσια βραδιά με τον κόσμο να καταχειροκροτεί την ερμηνεύτρια και τους μουσικούς της.
Τη βραδιά χαιρέτησε ο πρόεδρος της Κ.Ε.Φάρις Παντελής Δρούγας, ενώ παραβρέθηκε ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης του Δήμου, Βασίλης Κοσμόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Σοφρωνάς κι ο Πρόεδρος της Κοινότητας Καλαμάτας Παναγιώτης Λύρας.

Την επόμενη Τετάρτη 4 Αυγούστου θα εμφανιστεί στον κήπο του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας η Ανδριάνα Μπάμπαλη.

To Top