ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπεραστικό ΚΤΕΛ Μεσσηνίας: Αυξημένη η κίνηση – Με έκτακτα δρομολόγια και με χρήση μάσκας οι μετακινήσεις

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΤΑΚΤΙΚΑ ΚΙ ΕΚΤΑΚΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΕΩΣ 65% - ΣΤΗΡΙΞΗ ΖΗΤΑΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΥΠΕΡΑΣΤΙΚΟΥ ΜΕ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΘΕΣΕΩΝ ΚΙ ΟΧΙ ΔΑΝΕΙΣΜΟ

Με περισσότερα από 10 ίσως και 12 έκτακτα δρομολόγια η διοίκηση και το προσωπικό του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Νομού Μεσσηνίας θα εξυπηρετήσει το επιβατικό κοινό το εορταστικό τριήμερο που έρχεται, καθώς η κίνηση είναι ήδη αυξημένη και αρκετός κόσμος επιλέγει την Καλαμάτα σαν προορισμό.

Συνεχώς ανοικτά είναι τα εκδοτήρια και εξυπηρετούν χωρίς καθυστέρηση τους επιβάτες

Ο πρόεδρος του υπεραστικού ΚΤΕΛ Γιάννης Κάντζας, μιλώντας στο Μessinialive επεσήμανε ότι "ο περιορισμός στην πληρότητα των δρομολογίων που ανέρχεται στο 65% έχει δημιουργήσει νέα δεδομένα στην μεταφορά των επιβατών, γι’ αυτό και είναι απαραίτητη η έκδοση ηλεκτρονικού εισιτηρίου μέσω της ιστοσελίδας του υπεραστικού ΚΤΕΛ αλλά και με φυσική παρουσία στα εκδοτήρια, ενώ απαραίτητη είναι η μάσκα για όλους τους επιβάτες, σημειώνοντας παράλληλα πως γίνονται και έλεγχοι από την Ελληνική Αστυνομία".

Πτώση 60% ο Ιούλιος, φτάνει το 50% ο Αύγουστος

Ο κ. Κάντζας κάνοντας έναν απολογισμό του Ιουλίου τόνισε ότι "η πτώση αγγίζει το 60% σε σχέση με πέρσι ενώ ήδη το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου η πτώση κυμαίνεται από 45 έως 50%. Η περίοδος που βιώνουμε είναι πρωτόγνωρη τόσο για εμάς όσο και για την κυβέρνηση και πρέπει να βρούμε τρόπους να αντέξουμε και να μείνουμε όρθιοι, όσοι δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο των μεταφορών, αφού η μείωση στην επιβατική κίνηση είναι μεγάλη. Θέλουμε κρατική βοήθεια, όχι δανεισμό και ζητάμε την επιχορήγηση των χαμένων θέσεων λόγω του περιορισμού στην πληρότητα των λεωφορείων", τόνισε ο Πρόεδρος του Υπεραστικού.

☎️Πληροφορίες: 27210 28581
💻 www.ktelmessinias.gr

Δημοφιλέστερα

To Top