ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σε ύφεση η φωτιά στην Καζάρμα

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 16:30

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση η φωτιά βρίσκεται σε ύφεση και με μερικό έλεγχο των εστιών που υπήρχαν και ήδη έχει κάψει – με μια πρώτη εκτίμηση – περί τα 20 στρέμματα χορτολιβαδικής έκτασης, ενώ στο σημείο παραμένουν πυροσβεστικές δυνάμεις και εθελοντές για να την θέσουν υπό πλήρη έλεγχο. Καθοριστικές ήταν οι ρίψεις των εναέριων μέσων που περιόρισαν το μέτωπο, ενώ έχει γίνει εκτροπή της κυκλοφορίας των οχημάτων. Να σημειώσουμε πως στο σημείο οι άνεμοι φτάνουν τα 3-4  μποφόρ.

ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 14.30 ΞΕΣΠΑΣΕ Η ΦΩΤΙΑ

Μεγάλη κινητοποίηση σήμανε στις πυροσβεστικές δυνάμεις του Νομού από φωτιά που ξέσπασε λίγο μετά τις 14:00 στην Καζάρμα και ένα κομμάτι της, ανατολικά, βρίσκεται κοντά στον οικισμό.
Αυτή την ώρα έχουν σπεύσει δυνάμεις από τους Γαργαλιάνους, την Καλαμάτα, το Πεταλίδι, εθελοντικές ομάδες και υδροφόρες των Δήμων κι αρκετοί κάτοικοι, ενώ δόθηκε εντολή για να συνδράμουν κι εναέρια μέσα και ήδη έγινε μια ρίψη, ενώ συνεχίζει και το ελικόπτερο.

Βίντεο από τις προσπάθειες κατάσβεσης, ενώ νωρίτερα διερχόμενοι οδηγοί μας είπαν πως εγκλωβίστηκαν από τη φωτιά και γύρισαν πίσω.

To Top