Επιχειρείν

Xρυσό βραβείο για το λάδι βιώσας στο Gourmet Exhibition 2021: 10η βράβευση το βιολογικό ελαιόλαδο από το Κεφαλόβρυσο Μεσσηνίας

10η βράβευση του βιολογικού ελαιολάδου λάδι βιώσας από το Κεφαλόβρυσο Μεσσηνίας στο Διαγωνισμό Gourmet Exhibition στη Θεσσαλονίκη

Το λάδι βιώσας |||| Ladi Biosas, κέρδισε χρυσό βραβείο για την ποιότητα του ελαιολάδου και χάλκινο για το σχεδιασμό της κεραμικής συσκευασίας στο διαγωνισμό Gourmet Exhibition που διοργανώνεται από το 2016 στη Θεσσαλονίκη.


Ανάμεσα σε 880 προϊόντα και 100 κριτές, το λάδι βιώσας άγγιξε το απόλυτο στις κρίσεις λαμβάνοντας βραβεία και στις δύο κατηγορίες συμμετοχής, συνεπώς η πλήρως καθετοποιημένη παραγωγική διαδικασία που ακολουθεί το λάδι βιώσας από το 2010 με συμμετοχή σε κάθε στάδιο δημιουργίας του προϊόντος επισφραγίζεται με την συγκεκριμένη διάκριση διττώς.
Βέβαια ένα δίκτυο συνεργατών κατέστησε τη βράβευση μονόδρομο, ξεκινώντας από τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Στέρνας Μεσσηνίας που υπομένει τις ιδιαιτερότητές μας, τον Νικόλα Κουτσούκο -Χημικό & ιδρυτή του Σχολείου Ελιάς και Ελαιολάδου Καλαμάτας– που απομονώνει την ουσία, την αποκωδικοποιεί, οδηγώντας προς τη βράβευση και τους ΗΑΚΑΗ ceramics (Γ. Βαβάτση | Ι.Τσίρου) που δημιουργούν στο χέρι, ένα-ένα τα κεραμικά μπουκάλια υπερθεματίζοντας τη μοναδικότητα του τελικού προϊόντος.”

Για την κατηγορία ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΠΑΡΘΕΝΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ (Ladi Biosas |||| λάδι βιώσας)
ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ με βαθμολογία 87,4

Παραδοτέο σχόλιο:
”Συγχαρητήρια! Ένα ε.π. Ελαιόλαδο με πλούσια αρώματα όπως πιπέρια, βότανα, λουλούδια στη μύτη και βότανα, λουλουδια στο στόμα. Αναλυτική ετικέτα σύμφωνα με τη νομοθεσία των ΗΠΑ.”

Για την κατηγορία ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑΣ / BRANDING (Ladi Biosas |||| λάδι βιώσας)
ΧΑΛΚΙΝΟ ΒΡΑΒΕΙΟ με βαθμολογία 66,7
Παραδοτέο σχόλιο:
”Πολύ όμορφη συσκευασία για ελαιόλαδο. Ωραίο αφήγημα, branding και τελικό αποτέλεσμα.”

ΣΑΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ Ladi Biosas |||| λάδι βιώσας

*Awards/Press:
2012: the editor of UMAMI gastronomic magazine honored LB as editor’s choice “Ladi Biosas, The Ambassador of the Greek Aesthetics”
2013: Ladi Biosas was awarded with 2 ARISTION Awards for Innovative Concept and Packaging in overall.
2013: Ladi Biosas was selected among 1,000 products and received the Award of Excellence at the Gastronomic Festival of Greek Taste. Texnopolis Museum │Athens
2014: Participation in Grune Woche -Green Week- in Berlin
2015: 2 International Awards (Design / Quality) during Los Angele’s International Olive Oil competition among 500 e.v.o.o. from 13 countries of the South Hemisphere link.
2015: Interview: NPR New York | Planet Money with Smith Robert**
2016: Feeling magazine Belgium | Presentation of Ladi Biosas
2017: CookMagazine CHOCOLATE with Olive Oil | Belgium
2017: April//:: Silver Metal In ATHIOOC among 295 extra virgin olive oils from 9 countries!
Participation in National Competitions/Exhibitions:
2012: Sial, Paris | France
2013: Anuga, Kologne | Germany
2013: Gulfood, Dubai | U.Α.Ε.
2013: 17η FHC Shanghai | China
2013: Shumans Day, Brussels | Belgium
2014: Speciality Food, Dubai | U.Α.Ε.
2014: Europe’s Day, Brussels | Belgium
2015: (summer): Wenatura Tour, Paris, | France -cancelled-
2016: Rond Point Schuman 28 Mai, Brussels | Belgium
2017: Van Nelle Fabriek Swan Market by GGM, Rotterdam | The Netherlands

Xρυσό βραβείο για το λάδι βιώσας στο Gourmet Exhibition 2021: 10η βράβευση το βιολογικό ελαιόλαδο από το Κεφαλόβρυσο Μεσσηνίας
To Top