Χορός

Xορός: “Aπό τα παιδιά με αγάπη” για τα Παιδικά χωριά SOS απόψε στο Μουσικό Σχολείο

ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΧΟΡΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Τη μουσικοχορευτική παράσταση με τίτλο “Από τα παιδιά με αγάπη” διοργανώνει το Τμήμα Καλαμάτας του Διεθνούς Συμβουλίου Χορού “Cid – Unesco” με την υποστήριξη του Μουσικού Σχολείου Καλαμάτας, σήμερα Σάββατο στις 8 μ.μ. στο Μουσικό Σχολείο. Μέρος των εσόδων θα διατεθεί στα Παιδικά Χωριά SOS Ελλάδος.

Οι σχολές και οι ομάδες που συμμετέχουν με σειρά εμφάνισης είναι οι: Πολιτιστικός Σύλλογος Λείκων «Η πρωτοπορία», Χορευτικός Σύλλογος «Ξενία», Σύλλογος Πεταλιδίου, Σύλλογος Φιλοπρόοδων Φιλιατρών, Μουσικό Σχολείο Καλαμάτας, Royal Dance, Ακαδημία Χορού “Απόλλων & Αρτεμις”, Vive Bailando, Mi Allegria Dance Club, Fame Dance Kalamata, Σύλλογος «Η χαρά του παιδιού».
Η γενική είσοδος κοστίζει 5 ευρώ, τα παιδιά κάτω των 7 ετών δεν πληρώνουν.
Για κρατήσεις – προπώληση εισιτηρίων μπορεί κανείς να απευθυνθεί στις σχολές χορού και στο κινητό 6980755615.
Σχετικά με το μήνυμα της ημέρας, ο πρόεδρος του “CID Καλαμάτας” Θωμάς Παλάντζας αναφέρει “Δύο ελπιδοφόρες λέξεις, τα παιδιά και η αγάπη, εμπεριέχονται στον τίτλο της παράστασης που έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και είναι αφιερωμένη στην αγάπη και την προσφορά των παιδιών, προς
τα παιδιά. Τα συστατικά στοιχεία της παράστασής μας, ο χορός και η μουσική, αποτελούν τη γέφυρα που ενώνει όλους και δίνει τη δυνατότητα στα παιδιά να εκφραστούν, να μεταδώσουν την αγάπη τους για το χορό και ταυτόχρονα να παράξουν προϋποθέσεις για τη σωτήρια πράξη της φιλανθρωπίας!
Μόνο η αγάπη μπορεί να αλλάξει την συμπεριφορά και το ήθος των ανθρώπων. Ας προτρέπουμε, λοιπόν, τα παιδιά μας να αγαπούν ανιδιοτελώς και να το δείχνουν εμπράκτως”!

Xορός: “Aπό τα παιδιά με αγάπη” για τα Παιδικά χωριά SOS απόψε στο Μουσικό Σχολείο

Δημοφιλέστερα

To Top