ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Xειλάς: Με…ευχές η δήλωση ανεξαρτητοποίησής του από την παράταξη Τζαμουράνη

Πολλές ευχές εμπεριέχει η δήλωση ανεξαρτητοποίησης του Δημοτικού Συμβούλου Καλαμάτας Παναγιώτη Χειλά από την παράταξη Τζαμουράνη,  η οποία όπως τελικά φάνηκε, είχε σταλεί ήδη στην παράταξη με e-mail μια μέρα πριν την  δήλωση Τζαμουράνη με την οποία απέπεμπε τον Π. Χειλά από την παράταξη του Πρότυπου Δήμου. Πριν λίγο ο Παναγιώτης Χειλάς έστειλε και επίσημα στα ΜΜΕ τη δήλωση ανεξαρτητοποίσής του.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

“Να ευχηθώ στην κα. Μαλαπάνη, στον κ. Τζαμουράνη, στον κ. Σωφρονά και στον κ. Τσαπόγα, κάθε προσωπική, επαγγελματική και πολιτική επιτυχία.

Να καταφέρουν να διευρύνουν και να επιτύχουν όλους τους στόχους που έχουν θέσει στην πολιτική και αυτοδιοικητική τους διαδρομή.

Εύχομαι κάθε καινούρια μέρα για την πόλη μας να αποτελέσει με την παρουσία σας ένα νέο σκαλοπάτι οικονομικής ανάπτυξης, προόδου και ευημερίας.

Είθε πάντοτε η ανιδιοτελής συνείδηση και σωφροσύνη να σας διακρίνει“, καταλήγει η δήλωση ανεξαρτητοποίησης του Παναγιώτη Χειλά, που υπογράφει πλέον ως Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος και Υποψήφιος Διδάκτωρ Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου Διοίκησης & Επιχειρηματικότητας.

Xειλάς: Με…ευχές η δήλωση ανεξαρτητοποίησής του από την παράταξη Τζαμουράνη
To Top