ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Xαρίτσης: Να δημιουργηθούν περισσότερα εμβολιαστικά Κέντρα σε όλη τη Μεσσηνία-Συνάντηση με Αλειφέρη

Επίσκεψη στο Νοσοκομείο Καλαμάτας πραγματοποίησε σήμερα ο βουλευτής Μεσσηνίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Αλέξης Χαρίτσης, όπου και συναντήθηκε με τη διοικήτρια Ελένη Αλειφέρη αλλά και με τους γιατρούς του Νοσοκομείου.  Ο βουλευτής Μεσσηνίας και πρώην Υπουργός είχε αναλυτική ενημέρωση για την πορεία του Νοσοκομείου στην αντιμετώπιση της πανδημίας, από τη διοικήτρια, ενώ ήταν η πρώτη τους συνάντηση από την ανάληψη της θέσης από την Ελένη Αλειφέρη.

Όλο το προσωπικό δίνει πολύ μεγάλη μάχη για να αντιμετωπίσουμε τις δύσκολες συνέπειες της πανδημίας”, δήλωσε ο Αλέξης Χαρίτσης, συμπληρώνοντας ότι το Νοσοκομείο χρειάζεται μεγαλύτερη στήριξη, και στελέχωση, γι’ αυτό πρέπει και να προχωρήσουν άμεσα οι προκηρύξεις για τις θέσεις. 

“ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ ΛΑΘΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ” Η ΜΕΙΩΣΗ ΦΕΤΟΣ ΤΩΝ ΚΟΝΔΥΛΙΩΝ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ

Όσον αφορά στους εμβολιασμούς στο Νομό, τόνισε οτι πρέπει να δημιουργηθούν περισσότερα εμβολιαστικά κέντρα, όχι στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, που έχει άλλο ρόλο, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι κάτοικοι των απομακρυσμένων περιοχών της Μεσσηνίας, ενώ δήλωσε οτι έγινε δέκτης παραπόνων και διαμαρτυριών από ηλικιωμένους που είναι αναγκασμένοι  να διανύουν χιλιόμετρα για να έρθουν από τα χωριά τους στην Καλαμάτα προκειμένου να εμβολιαστούν.

Μάλιστα, χαρακτήρισε ως “ένα από τα πιο κραυγαλέα λάθη της Κυβέρνησης” το γεγονός ότι για την Υγεία το 2021 έχουμε 600 εκατομμύρια ευρώ λιγότερα σε σχέση με πέρυσι.

“Πάντα θα είμαστε δίπλα να βοηθήσουμε πέρα απο κομμματικές ταμπέλες και ταυτότητες” επεσήμανε ο Αλέξης Χαρίτσης χαρακτηρίζοντας ως μια πολύ μεγάλη πρόκληση να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε την υγειονομική αυτή κρίση.

ΑΛΕΙΦΕΡΗ: ΘΕΤΙΚΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΧΑΡΙΤΣΗ-ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΥΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΥΓΕΙΑΣ

Από την πλευρά της, η διοικήτρια Ελένη Αλειφέρη χαρακτήρισε θετική, τόσο για το Νοσοκομείο Καλαμάτας οσο και για την ίδια, την παρουσία του Αλέξη Χαρίτση στο Νοσοκομείο Καλαμάτας, για τον οποίο είπε πως” είναι βαθύς γνώστης των θεμάτων υγείας”, και πως κοινή συνισταμένη είναι το Νοσοκομείο Καλαμάτας να  μπορεί να ανταποκριθεί στο ρόλο του.

 

To Top