ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Xαρίτσης: Πάνω από 75 εκατ.ευρώ διαθέσαμε τα τελευταία 4 χρόνια στις δομές υγείας Μεσσηνίας

ΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ Ο ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΛΕΞΗΣ ΧΑΡΙΤΣΗΣ

“Η στήριξη της δημόσιας υγείας αποτέλεσε πρώτη προτεραιότητα της κυβέρνησης ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Μαζί με τον αναπληρωτή γενικό γραμματέα του υπουργείου Υγείας Σταμάτη Βαρδαρό και τον υποδιοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Ζαμπάρα, επισκεφθήκαμε σήμερα το Κέντρο Υγείας Καλαμάτας και τις Τοπικές Μονάδες Υγείας, την έδρα του ΕΚΑΒ, καθώς και το Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου συναντηθήκαμε και συζητήσαμε με τον διοικητή κ. Μπέζο αλλά και το προσωπικό του νοσοκομείου.

Στις δομές υγείας της Μεσσηνίας, διαθέσαμε περισσότερα από 75 εκ. ευρώ τα τελευταία τέσσερα χρόνια, για εξοπλισμό, για την ενίσχυση με προσωπικό και για την κάλυψη ληξιπρόθεσμων οφειλών και άλλων αναγκών των νοσοκομείων στην Καλαμάτα και την Κυπαρισσία

Είμαστε περήφανοι για τη συλλογική δουλειά που έγινε αυτά τα χρόνια. Βεβαίως, τα προβλήματα και οι ανάγκες δε σταματάνε ποτέ. Κάνουμε, λοιπόν, απολογισμό για να πάρουμε φόρα να πάμε παρακάτω, συνεχίζοντας την αναβάθμιση του δημοσίου συστήματος υγείας εναντίον της λογικής της απαξίωσης και της συρρίκνωσης του”.

Xαρίτσης: Πάνω από 75 εκατ.ευρώ διαθέσαμε τα τελευταία 4 χρόνια στις δομές υγείας Μεσσηνίας
To Top