ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Xαρίτσης: “Ο κ. Μητσοτάκης θα είναι με την κοινή λογική για τον κορωνοϊό ή με τον σκοταδισμό του κ. Γεωργιάδη;”

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΕΞΗ ΧΑΡΙΤΣΗ

“Μετά το χτεσινό διάγγελμα του πρωθυπουργού θα περιμέναμε να επικρατήσει η κοινή λογική στην κυβέρνηση.

Ο κ. Γεωργιάδης, αντιπρόεδρος της ΝΔ και υπουργός Ανάπτυξης, έσπευσε πρωί-πρωί να μας διαψεύσει και να διορθώσει τον κ. Μητσοτάκη.

Το νέο του παραλήρημα δεν είναι απλά γραφικό. Συνιστά ευθεία απειλή για τη δημόσια υγεία.

Ο κ. Μητσοτάκης πρέπει να επιλέξει: ή με την επιστήμη και τον σεβασμό στην κοινή λογική ή με το τοξικό μείγμα ανορθολογισμού και σκοταδισμού που ναρκοθετεί την κοινωνική συνοχή και απειλεί τη δημόσια υγεία.

Έλεος πια με την ψηφοθηρία σε τόσο κρίσιμες στιγμές!”

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: “ΟΙ ΑΘΕΟΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ, ΟΧΙ ΜΕ ΜΑΣ”

Υπενθυμίζεται ότι σε παρουσία του την Τετάρτη σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Σκάι, ο Αδ. Γεωργιάδης είχε τονίσει ότι στηρίζει τη στάση της Εκκλησίας στο ζήτημα της Θείας Κοινωνίας εν μέσω της πανδημίας και, μάλιστα, σχολίασε ότι κατά τον ίδιο η κριτική στάση απέναντι στην Εκκλησία είναι «κόμπλεξ και εμετός». Οι δηλώσεις αυτές προκάλεσαν την αντίδραση του δημοσιογράφου της «Αυγής», Ανδρέα Πετρόπουλου, που συμμετείχε στο πάνελ. «Πιστεύεις εσύ; Πιστεύεις;» ρώτησε ο υπουργός, απευθυνόμενος στον δημοσιογράφο και πρόσθεσε: «Αφού δεν πιστεύεις να μην μιλάς καθόλου γι’ αυτά. Κάθε φορά που ένας συριζαίους μιλάει, εμείς εκνευριζόμαστε» και κατέληξε: «Οι άθεοι να μείνουν μόνοι τους, όχι με μας».

 

Xαρίτσης: “Ο κ. Μητσοτάκης θα είναι με την κοινή λογική για τον κορωνοϊό ή με τον σκοταδισμό του κ. Γεωργιάδη;”
To Top