Αθλητισμός

Wellness Motivation: Το fit club της Μεσσηνίας με την υπογραφή της Herbalife

Στην Καλαμάτα στην οδό Γεωργούλη 2 λειτουργεί το Wellness Motivation, ένας χώρος ευεξίας που βοηθά τους ανθρώπους να ελέγχουν το βάρος τους με ασφάλεια. Επίσης παρέχει Αθλητική διατροφή με τα προϊόντα της Herbalife.
Στο χώρο του Wellness Motivation, θα δούμε τις διατροφικές σας συνήθειες καθώς και τη σύσταση του σώματος σας. Θα είμαστε δίπλα σας με στόχο να φτάσεις στην καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας.

Παρέχουμε πλήρη ενημέρωση διατροφής με προϊόντα της Herbalife, όπως επίσης και έναν προσωπικό σύμβουλο οποίος θα είναι κοντά σου και θα σε βοηθάει να φτάσεις στο επιθυμητό αποτέλεσμα.
Παρέχουμε ανάλυση σώματος 9 σημείων ώστε να βλέπουμε τις διαφορές στο σώμα σας σε τακτά χρονικά διαστήματα.
Παρέχουμε την δυνατότητα απόκτησης κάρτα μέλους ώστε να έχετε τα προνόμια έκπτωσης στα προϊόντα σας καθώς και έξτρα εισόδημα ή καριέρα.
Παρακολούθηση διατροφής – Coaching

Η Μαρία Κελαράκου μας δείχνει με ικανοποίηση τα άτομα που έχασαν το βάρος που ήθελαν!

H Μαρία Κελαράκου είναι ανεξάρτητος συνεργάτης της Herbalife Nutrition και είναι εδώ για να μας βοηθήσει  να πετύχουμε τους στόχους μας μέσα από τα προγράμματά της!


Η σειρά των προϊόντων μας έχει σχεδιαστεί για να σας υποστηρίξει στην προσπάθειά σας να επιτύχετε τους διατροφικούς στόχους σας – άσχετα από το πόσο απλοί ή περίπλοκοι είναι. Είτε επιθυμείτε να αποκτήσετε το ιδανικό και υγιές για εσάς σωματικό βάρος, είτε επισκέπτεστε τακτικά το γυμναστήριο και θέλετε να βελτιώσετε την απόδοσή σας, είμαι εδώ για να σας βοηθήσω.

Εξερευνήστε τη σειρά προϊόντων μας και ανακαλύψτε τα πρωτεϊνούχα ροφήματα μας, τα συμπληρώματα διατροφής, τα προϊόντα ενυδάτωσης, τις λύσεις για αθλητές και άλλα. Κάντε το πρώτο βήμα προς μια καλύτερη και πιο υγιή εκδοχή του εαυτού σας, καθώς επίσης μπορώ να σας δείξω πώς μπορείτε να βελτιώσετε τα οικονομικά σας και να αποκτήσετε οικονομική ανεξαρτησία μέσω της επιχειρηματικής ευκαιρίας της Herbalife.

Ξεκινήστε το ταξίδι σας σήμερα.

Έρχονται μεγάλες προσφορές!

info
Γεωργούλη 2, Α’ όροφος – Καλαμάτα
http://www.go-fit.gr/

To Top