Επιχειρείν

Βusiness coaching από την ΕΤΑΠ για την επιχείρησή σου

Νέες υπηρεσίες ανάπτυξης των επιχειρήσεων προσφέρει στο εξής η ΕΤΑΠ του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας. Υπηρεσίες που εστιάζουν κυρίως στο ανθρώπινο δυναμικό των επιχειρήσεων.

Τι αναφέρει η ΕΤΑΠ:

"Στην ΕΤΑΠ συμβάλλουμε αποτελεσματικά στην ανάπτυξη των επιχειρήσεων, με απώτερο σκοπό την αλλαγή και την βέλτιστη απόδοση των εργαζομένων.
Νέες υπηρεσίες

Business Coaching
Επιχειρησιακή ανάπτυξη
Απευθύνεται σε ιδιοκτήτες μικρομεσαίων επιχειρήσεων, σε ελεύθερους επαγγελματίες, σε start-upers και σε εργαζόμενους.
Career Coaching
Συμβουλευτική σταδιοδρομίας.

Είμαστε σε θέση να εμπνεύσουμε, να παρακινήσουμε, να ενθαρρύνουμε και να υποστηρίξουμε αποτελεσματικά επιχειρηματίες και εργαζόμενους με σκοπό να θέσουν στόχους και με ασφαλή και άμεσα βήματα να πετύχουν αυτό που θέλουν. Να βοηθήσουμε ώστε να εντοπίσουν εμπόδια και να τα ξεπεράσουν, αλλά και ευκαιρίες που θα τις εκμεταλλευτούν με τον βέλτιστο για αυτούς τρόπο. Να σας υποστηρίξουμε να μεγιστοποιήσετε την απόδοσή σας και να δημιουργήσετε μία βιώσιμη και συνεχώς αναπτυσσόμενη επιχείρηση.

Απευθύνεται: Στα άτομα που επιθυμούν να επεξεργαστούν αποτελεσματικά θέματα σταδιοδρομίας και επαγγελματικής κατεύθυνσης.
CV & Interview mentoring
Σύνταξη, αξιολόγηση, βελτίωση βιογραφικού σημειώματος.
Βασικές αρχές και στόχος
Δομή και περιεχόμενο
Συνοδευτική επιστολή.

Ανθρωποκεντρική εκπαίδευση και ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού.
Σεμινάρια επιχειρηματικής ανάπτυξης,
Ενδυναμωτικές και εμψυχωτικές ομιλίες
Σεμινάρια για ανάπτυξη νέων δεξιοτήτων από τους εργαζόμενους μιας επιχείρησης, απαραίτητη σε ένα δυναμικά αναπτυσσόμενο εργασιακό περιβάλλον, προσαρμοσμένα πάνω στις ανάγκες της επιχείρησής σας και του ανθρώπινου δυναμικού σας.

Οφέλη συνεργασίας με έναν σύμβουλο επαγγελματικής και στρατηγικής ανάπτυξης:
Να επιτύχεις τους ιδανικούς οικονομικούς σου στόχους.
Να έχεις μια δυναμική και αισιόδοξη προσέγγιση προς την ζωή
Να κάνεις σαφές και ξεκάθαρο το επαγγελματικό σου όραμα
Να σχεδιάσεις μια συστηματική και πρακτική πορεία δράσης για την επιχείρησή σου
Να αποκτήσεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και να εμπνέεις τους άλλους
Να αναπτύξεις μια κερδοφόρα και βιώσιμη δημιουργική επιχείρηση
Να αμείβεσαι για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σου
Να αναπτύξεις στρατηγικές που θα απογειώσουν την επιχείρησή σου
Να προσδιορίσεις τις δυνάμεις σου και να βρεις τον τρόπο ώστε να την εκμεταλλευτείς στο έπακρο.
Να εντοπίσεις και να λύσεις μπλοκαρίσματα με τον εαυτό σου και με την ομάδα σου.

Δημιουργείται από κοινού ένα πρόγραμμα συναντήσεων, με στόχο να παραμένεις στο σωστό δρόμο και να ολοκληρώνεις όλα όσα συζητήθηκαν ή σχεδιάστηκαν με δέσμευση στην προηγούμενη συνεδρία. Κάθε συνάντηση εστιάζει στα επόμενα βήματα και πολλές φορές θα πρέπει να είσαι έτοιμος να αναλάβεις την πρόκληση, να ξεπεράσεις τον εαυτό σου και να εγκαταλείψεις την ζώνη ασφαλείας.
Ένας Business Coach θα σε βοηθήσει να κάνεις όλα αυτά που θέλεις αλλά αποφεύγεις να κάνεις μόνος.
Παρέχουμε υποστήριξη, εμψύχωση και τεχνογνωσία. Έχουμε τον τρόπο ώστε να βοηθήσουμε να φτάσετε στην επιτυχία της επιχείρησής σας.
Οι συνεδρίες επαγγελματικής ανάπτυξης είναι μία δημιουργική διαδικασία με σκοπό την εξέλιξη μιας υφιστάμενης ή μιας νέας επιχείρησης. Με εξειδικευμένη μεθοδολογία, το business coaching γεφυρώνει το σημείο που βρίσκεται τώρα η επιχείρηση με το σημείο που οραματίζεται ο επιχειρηματίας να φτάσει. Εστιάζει στο προσωπικό επαγγελματικό όραμα, στην οργάνωση και την εκτέλεση των σχεδίων για την επιτυχία μιας επιχείρησης.
Ο σύμβουλος επαγγελματικής ανάπτυξης, αναλαμβάνει να σε βοηθήσει να καθορίσεις τους στόχους σου, να κατανοήσεις το όραμα που έχεις για την επιχείρησή σου και να βάλεις σε εκκίνηση μια σειρά από στρατηγικές, που είναι σημαντικές για την άνοδο της επιχείρησής σου. Θα σε υποστηρίξει στα δύσκολα ερωτήματα, ή να προβλέψεις τα εμπόδια και τις δυσκολίες και να τα αντιμετωπίσεις με τον πιο αποτελεσματικό και συνάμα άμεσο τρόπο".

Για περισσότερες πληροφορίες:

 

Τ.: 27210 24174 & 27210 62200 (08.00 π.μ. – 16.00)

Ε.: kek@etappeloponnisos.gr

 

To Top