Chef Stories

Βραβεύτηκε με “Χρυσό Σκούφο 2022” εστιατόριο στη Γιάλοβα

Με υψηλή βαθμολογία μεταξύ 155 εστιατορίων της χώρας κατέκτησε χρυσό σκούφο το εστιατόριο σύγχρονης ελληνικής κουζίνας "Αnama" στη Γιάλοβα. Το εστιατόριο άνοιξε τον Ιούνιο του 2021 µέσα στο παλαιό οινοποιείο του Συνεταιρισµού Κορινθιακής Σταφίδας στη Γιάλοβα.

 

Επίσης βραβείο "Τop Notch 2022" κέρδισε το εστιατόριο kooc Τaverna Secrets στο Costa Navarino.

Όπως επισημαίνεται από το "Αθηνόραμα", που έχει καθιερώσει τα συγκεκριμένα βραβεία: "Τα μέλη της γευσιγνωστικής επιτροπής του Αθηνοράματος βαθμολογούν πιάτο προς πιάτο εκατοντάδες εστιατόρια. Δοκιμάζουν χιλιάδες πιάτα και γεύσεις, αξιολογούν λεπτομερώς την ποιότητα των πρώτων υλών, την τεχνική των σεφ, την επιδεξιότητα τους, την αρμονία και την ισορροπία των γεύσεων , τα πρωτότυπα υλικά, τους δόκιμους και ευφάνταστους συνδυασμούς, την αισθητική εμφάνιση των πιάτων και τη γενική αίσθηση που τελικά εκπέμπει το σύνολο των επί μέρους στοιχείων. Αυτό το πολυσύνθετο γαστρονομικό πανόραμα καταγράφεται καταρχήν στις υποψηφιότητες και τελικά στα βραβεία της κάθε χρονιάς".

 

Βραβεύτηκε με “Χρυσό Σκούφο 2022” εστιατόριο στη Γιάλοβα

Δημοφιλέστερα

To Top