fbpx
Βραδιά γευσιγνωσίας και αξιολόγησης φρέσκων Μεσσηνιακών Ελαιολάδων την Πέμπτη 11/1
Μεσσηνιακή Κουζίνα

Βραδιά γευσιγνωσίας και αξιολόγησης φρέσκων Μεσσηνιακών Ελαιολάδων την Πέμπτη 11/1

Στο ελαιοτριβείο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Καλαμάτας – 16-18 Μαρτίου το 4ο Φεστιβάλ Ελιάς και Ελαιολάδου
Βραδιά γευσιγνωσίας και αξιολόγησης φρέσκων Μεσσηνιακών Ελαιολάδων την Πέμπτη 11/1
Στο πλαίσιο των Δράσεων του 4ου Φεστιβάλ Ελαιολάδου & Ελιάς Καλαμάτας, που θα πραγματοποιηθεί στις 16-18 Μαρτίου 2018, διοργανώνεται η “Βραδιά γευσιγνωσίας και αξιολόγησης Φρέσκων Μεσσηνιακών Ελαιολάδων”.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα την Πέμπτη 11 Ιανουαρίου (19:00) στο ελαιοτριβείο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Καλαμάτας , Ελαιοχωρίου 1,συν.Φαραί , Καλαμάτα.

Θα γίνει παρουσίαση εξαιρετικών παρθένων ελαιολάδων της νέας συγκομιδής, τοπικών ποικιλιών (Κορωνέικη/ Μαυρολιά/ Μαστοειδής-Αθηνολιά/ Καλαμών/ Αγριελιά) από αντιπροσωπευτικά διαμερίσματα του Νομού μας.

Βραδιά γευσιγνωσίας και αξιολόγησης φρέσκων Μεσσηνιακών Ελαιολάδων την Πέμπτη 11/1

Θα ακολουθήσει συζήτηση, που θα γίνει αποτίμηση της ποιότητας των ελαιολάδων της παρούσας σεζόν.
Το πάνελ της εκδήλωσης θα απαρτίζεται από τους έμπειρους γευσιγνώστες: Βελούδω Βελισσάρη, Τάκη Δημητρακόπουλο, Γιώργο Κουτέλα, Κώστα Τσορώνη(συντονιστής).

Βραδιά γευσιγνωσίας και αξιολόγησης φρέσκων Μεσσηνιακών Ελαιολάδων την Πέμπτη 11/1
To Top