Chef Stories

Βραδιά burger με άρωμα Μεσσηνίας-Το Σάββατο στο Bodega

Ξεχωρίζει το μπεργκεράκι με γουρνοπούλα αλλά και αυτό με ψητή σφέλα και λουκάνικο που απογειώνονται με τα χειροποίητα ψωμάκια-μπριός- Ηighlight της βραδιάς οι μπύρες από μικρές ζυθοποιίες

Mια ακόμα ξεχωριστή βραδιά γευσιγνωσίας διοργανώνει το αγαπημένο Bodega στην κεντρική πλατεία Καλαμάτας. Συγκεκριμένα, το Σάββατο από τις 7 το απόγευμα η ομάδα των σεφ του Bodega θα ετοιμάσει mini burger με μεσσηνιακές γεύσεις.

Ξεχωρίζει το burger με γουρνοπούλα, με ψητή σφέλα και μεσσηνιακό λουκάνικο, με μοσχάρι αλλά και το burger με λαχανικά, όλα συνοδεύονται με πατάτες coutry, onion rings, και σος μεσσηνιακής γραβιέρας, και όλα με ντόπια φρέσκα υλικά από επιχειρήσεις της Μεσσηνίας.

Ξεχωριστή αναφορά πρέπει να γίνει στα ψωμάκια-μπριός που είναι χειροποίητα με προζύμι,  που αναδεικνύουν το burger, ενώ ξεχωρίζουν οι γευστικές επιλογές ψωμάκι burger με άνθρακα, και ψωμάκι burger με κουρκουμά. Σε τιμές πολύ προσιτές μπορεί ο καθένας μας να δοκιμάσει και τις 5 γευστικές προτάσεις.

Να σημειωθεί ότι τα μπεργκεράκια συνοδεύονται από άφθονη μεσσηνιακή, και όχι μόνο, μπύρα, από ελληνικές μικροζυθοποιίες όπως είναι η "ΝΕΜΑ", η "Σούρα", η "ΝΗΣΟΣ", ενώ την επανεμφάνισή της στο κοινό της πόλης θα κάνει και η θρυλική μπύρα "Νέδα"!

 

Βραδιά burger με άρωμα Μεσσηνίας-Το Σάββατο στο Bodega

Δημοφιλέστερα

To Top