ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βόζεμπεργκ: “Ο Αντώνης Σαμαράς ήταν ο καλύτερος Πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης”

ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΝΔ ΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΜΕ ΠΑΡΟΥΣΑ ΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΑΜΑΡΑ

Την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα έκοψε χθες βράδυ στο “Αναϊς”, η Δημοτική Τοπική οργάνωση γυναικών της Νέας Δημοκρατίας Καλαμάτας, με παρούσες την σύζυγο του πρώην Πρωθυπουργού Γεωργία Σαμαρά και την ευρωβουλευτή Ελίζα Βόζεμπεργκ, που μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Αντώνη Σαμαρά.
Την πίτα ευλόγησε ο πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Μεσσηνίας Αρχιμανδρίτης Φίλιππος Χαμαργιάς, ο οποίος στην σύντομη ομιλία του είπε στις γυναίκες να μην τις ξενίζει το γεγονός ότι βρίσκεται μαζί τους, “πρώτον γιατί οι γυναίκες της Νέας Δημοκρατίας διακρίνονται από ένα χριστιανικό πνεύμα και φρόνημα και θα ήταν αδιανόητο να μην έχουν κοντά τους έναν εκπρόσωπο της Εκκλησίας να ευλογήσει τη βασιλόπιτα και δεύτερον, πέρα από κόμματα, χρώματα, πολιτικές αντιλήψεις και πεποιθήσεις, είμαστε όλοι Καλαματιανοί, είμαστε όλοι Μεσσήνιοι, είμαστε εμείς”, τόνισε με έμφαση.

Η Πρόεδρος της Δημοτικής οργάνωσης Άντζελα Σκλήκα είπε ότι “για πρώτη φορά φέτος αποφασίστηκε την πίτα να την κόψουν γυναίκες, γιατί αποτελούν το πιο παραγωγικό, το πιο μαχητικό, το πιο ζωντανό και δημιουργικό κύτταρο της οργάνωσης”.

Η κυρία Βόζεμπεργκ αναφέρθηκε και στο πολυνομοσχέδιο το οποίο χαρακτήρισε δεινό για την πατρίδα, ενώ χαρακτήρισε τον Αντώνη Σαμαρά ως “τον καλύτερο πρωθυπουργό της μεταπολίτευσης, γιατί και ακόμα και οι ξένοι στην Ευρώπη την ώρα που δίνουμε μία μάχη για τα συμφέροντα της Ελλάδας μας λένε ότι εμείς οι ίδιοι βγάλαμε τα μάτια μας το 2014 αλλάζοντας Κυβέρνηση”.

Το μουσικό μέρος της βραδιάς ανέλαβαν οι εξαιρετικοί καλλιτέχνες Στράτος Νικολόπουλος στο πιάνο και ο Παναγιώτης Μάλαμας στο τραγούδι.

Βόζεμπεργκ: “Ο Αντώνης Σαμαράς ήταν ο καλύτερος Πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης”
To Top