Αθλητισμός

Βούζας: “Στόχος μας είναι η Καλαμάτα να επιστρέψει στη Super League”

Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΡΑΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΣΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚ
Την πρώτη συνέντευξη τύπου πσραχώρησε σήμερα το πρωί στο ξενοδοχείο Elite, το τεχνικό επιτελείο που ανέλαβε την δημιουργία μιας πρωταθλήτριας ομάδας, του ΠΣ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ, κι ο λόγος για τον προπονητή Βασίλη Βούζα, τον βοηθό του Παναγιώτη Χριστοφιλέα και τον προπονητή τερματοφυλάκων Σωτήρη Λυμπερόπουλο.

Ο κ.Βούζας ζήτησε υπομονή και συμπαράσταση από τον κόσμο και τόνισε: “Ήρθα στην Καλαμάτα γιατί υπάρχει πλάνο από την Διοίκηση, υπάρχει δίπλα στην ομάδα κόσμος που θέλει επιτυχίες και εμείς θα κάνουμε σημαντικές αλλαγές στην ομάδα σύντομα, στην οργάνωση και στον τρόπο δουλειάς και θα επιτύχουμε τους στόχους που ο πιο βασικός είναι να επιστρέψει η ομάδα στην Super League.

Θα δουλέψουμε σκληρά γι’ αυτό, θα κάναουμε αξιολόγηση στο υλικό που υπάρχει σήμερα, θα κρατήσουμε όσους μπορούν να ενσωματωθούν στο νέο πλάνο μας και θα φέρουμε παίκτες ικανούς με προοπτική”.


Στις 22 Ιουλίου η “πρώτη”

Η “πρώτη” προπόνση θα γίνει στις 22 Ιουλίου, μαζί με εργομετρικές εξετάσεις και η “Μαύρη Θύελλα” θα μεταβεί στο Πήλιο για προετοιμασία από τις 2 μέχρι τις 13 Αυγούστου.

To Top