Αθλητισμός

Βούζας: Δεν ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις του ματς- Τραβηγμένη η αποβολή

Ο Βασίλης Βούζας έχει επανειλημμένα αναφερθεί στην αναγκαιότητα να αποκτήσει η Καλαμάτα σταθερότητα στην απόδοση της, κάτι που δεν έγινε ούτε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Η πρώτη εντός έδρας ήττα, που ήταν δεύτερη συνεχόμενη στο πρωτάθλημα, ήρθε να υπογραμμίσει ακριβώς αυτό το πράγμα. Μέσα σε λίγες μέρες η Καλαμάτα παρουσίασε δυο διαφορετικά πρόσωπα και απο την ευφορία της επιτυχίας επι της Λάρισας, επέστρεψε ο προβληματισμός.

“Λείπει η σταθερότητα”

“Δυστυχώς, δεν μπορούμε να έχουμε μία σταθερή απόδοση στα παιχνίδια και αυτό μας προβληματίζει. Είχαμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, αλλά δυστυχώς δεν ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις του αγώνα”, είπε ο προπονητής της Καλαμάτας Βασίλης Βούζας μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Ολυμπιακό Βόλου, εκφράζοντας παράπονα και για την διαιτησία:

“Είναι κρίμα στην εποχή του σύγχρονου ποδοσφαίρου ο καθαρός χρόνος του παιχνιδιού να είναι πολύ λίγος. Αυτό οφείλεται στις αποφάσεις του διαιτητή, που δεν μπορεί να διαχειριστεί το παιχνίδι και να παιχθεί το ματς, όπως πρέπει. Όπως συμβαίνει σε όλη την ποδοσφαιρικά προηγμένη Ευρώπη.

“Στο δεύτερο ημίχρονο, όπου συνήθως ανεβάζουμε απόδοση, που προσπαθούμε να κυριαρχήσουμε και να κάνουμε ευκαιρίες, ήρθε η αποβολή, η οποία κατά τη γνώμη μου είναι τραβηγμένη, με δύο κίτρινες κάρτες, επηρέασε πολύ την απόδοσή μας και άλλαξε την ισορροπία του παιχνιδιού”.

Για Ράκιτς και Αλεξόπουλο

Ο τεχνικός της Καλαμάτας κλήθηκε να σχολιάσει την απόδοση του Ράκιτς, στον οποίο η Μαύρη Θύελλα έχει ποντάρει πολλά αλλά ακόμη δεν φαίνεται να έχει βρεί τα πατήματά του:

“Είμαστε προβληματισμένοι. Δεν είναι τόσο αποδοτικός όσο θα πρέπει να είναι ένας σέντερ φορ που έχει αυτό το backround, έχει παίξει σε τόσα πρωταθλήματα. Ίσως ακόμη δεν μπορεί να προσαρμοστεί στην Ελληνική πραγματικότητα”, είπε ο Βούζας ενώ για τον Αλεξόπουλο τόνισε οτι ήταν το μόνο θετικό στοιχείο απο το ματς. “Κερδίζουμε σιγά-σιγά έναν σκόρερ”, ανέφερε.

“Να αλλάξουμε πράγματα”

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος, ο τεχνικός των μελανολεύκων, είπε:

“Δεν πρέπει, να μείνουμε εδώ. Πρέπει να συνεχίσουμε. Η ομάδα πρέπει να πρωταγωνιστήσει και να κυνηγήσει την άνοδο. Θα δούμε από αυτό το παιχνίδι τι λάθη κάναμε και θα πάμε στο επόμενο να παίξουμε για τη νίκη.

Ο Ολυμπιακός Βόλου κέρδισε δίκαια. Εμείς πρέπει να προβληματιστούμε και να αλλάξουμε πολλά πράγματα, όσον αφορά πώς αντιλαμβανόμαστε το παιχνίδι, ποιες είναι οι προϋποθέσεις και οι υποχρεώσεις που πρέπει να έχουμε στα 90 λεπτά του αγώνα”.

 

Βούζας: Δεν ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις του ματς- Τραβηγμένη η αποβολή
To Top