ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

“Βούλιαξε” η Καλαμάτα από Καρναβαλιστές κι επισκέπτες!

Η ΠΙΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ ΦΕΤΟΣ ΣΤΟ 7ο ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ

Με την νυχτερινή παρέλαση συνεχίστηκαν σήμερα οι καρναβαλικές εκδηλώσεις στην πόλη της Καλαμάτας, στο πλαίσιο του εβδόμου καλαματιανού καρναβαλιού που ολοκληρώνεται αύριο Κυριακή το μεσημέρι στις 15:00, με την μεγάλη καρναβαλική παρέλαση και παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο.

Η φετινή παρέλαση είναι αναμφισβήτητα η πιο επιτυχημένη από την στιγμή που διοργανώθηκε Καρναβάλι στην πόλη αφού όλα ήταν ιδανικά: ο καιρός, το κέφι κι επιτέλους ακουγόταν μουσική σε όλη την πόλη και την διαδρομή της ποδαράτης!

Σήμερα το βράδυ κυριολεκτικά η πόλη “βούλιαξε” από κόσμο αφού από την οδό Μακεδονίας όπου ξεκίνησε η νυχτερινή παρέλαση των 25 πληρωμάτων και των 2.000 χιλιάδων περίπου καρναβαλιστών, μέχρι και το ιστορικό κέντρο όπου στήθηκε η εξέδρα και το μεγάλο πάρτυ με παρουσιαστές την Άστρη Μαυρέα, την Φωτεινή Ψυχίδου και τον Σωτήρη Γεωργούντζο, ο κόσμος είχε πλημμυρίσει κάθε γωνιά του εμπορικού κέντρου!
H Ελληνική Αστυνομία, οι διασώστες, το ΕΚΑΒ, η Πυροσβεστική αλλά και όλη η δύναμη της Δημοτικής Αστυνομίας είχαν εξαιρετική παρουσία και όλα ήταν καλά σχεδιασμένα και δεν υπήρξε κανένα πρόβλημα.

Ο καλός καιρός και το τριήμερο έφερε στην πόλες δεκάδες επισκέπτες με ταξενοδοχεία για 2 βραδυές να έχουν 100% πληρότητα!
Αύριο μετά την μεγάλη παρέλαση θα ακολουθήσει συναυλία με τους ONIRAMA!

ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ

To Top