Τουρισμός

“Βούλιαξε” από κόσμο η Μεσσηνία το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

ΠΡΟΟΙΩΝΙΖΕΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ

Ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα για το φετινό καλοκαίρι στη Μεσσηνία, με τους επαγγελματίες εστίασης και διαμονής να αισιοδοξούν για καλύτερες μέρες που έρχονται μετά και το crash test που πέρασε ο Νομός μας το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, που δείχνει και τις διαθέσεις του κόσμου. Με επισκέπτες να κατακλύζουν κάθε γωνιά της Μεσσηνίας, οι επαγγελματίες του τουρισμού έχουν κάθε λόγο να χαμογελούν, ειδικά μετά από έναν δύσκολο χειμώνα και μια παρατεταμένη περίοδο 6 μηνών καραντίνας που “γονάτισε” τις επιχειρήσεις που έμειναν κλειστές.

Το αισιόδοξο κλίμα ενισχύουν οι κρατήσεις που  ήδη γίνονται στα ξενοδοχεία τόσο από Έλληνες όσο και από ξένους επισκέπτες, καθώς και τα Σαββατοκύριακα που γεμίζουν τη Μεσσηνία με επισκέπτες. Την τιμητική τους είχαν το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος οι περιοχές της Μάνης, της Πυλίας, αλλά και η Καλαμάτα, που “βούλιαξαν” από κόσμο!

Η ανακοίνωση του Δήμου Καλαμάτας

“Πολλοί ήταν εκείνοι που επισκέφθηκαν την Καλαμάτα κατά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Ντόπιοι και επισκέπτες απόλαυσαν τις ομορφιές του Δήμου, τις παραλίες με τα πεντακάθαρα νερά καθώς και τη φιλοξενία και περιποίηση των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην εστίαση και τον τουρισμό, με τα μηνύματα να είναι αισιόδοξα για το υπόλοιπο της θερινής τουριστικής περιόδου”, καταλήγει η σύντομη ανακοίνωση του Δήμου Καλαμάτας.

Μαίρη Περδικέα

“Βούλιαξε” από κόσμο η Μεσσηνία το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος
To Top