ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βουλευτής Ένωσης Κεντρώων: Δεν μπορώ να καταψηφίσω τον προϋπολογισμό

Μια δήλωση που σίγουρα θα συζητηθεί έκανε ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων Γιάννης Σαρίδης, μιλώντας στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό.

«Υπάρχουν τρεις λόγοι που με εμποδίζουν να καταψηφίσω τον προϋπολογισμό σας», είπε στη Βουλή.
«Πρώτον, μετά από χρόνια ο προϋπολογισμός γράφτηκε στην Ελλάδα από Έλληνες. Δεύτερον, όσο λίγα και αν δίνει -τα έχω χαρακτηρίσει ψίχουλα πολλές φορές- δίνει τα περισσότερα εδώ και πολλά χρόνια. Τρίτον αποκαθιστά αδικίες και βάζει τέλος στην κατρακύλα», τόνισε ο κ. Σαρίδης.

Ο κ. Σαρίδης κάλεσε την κυβέρνηση να εξετάσει την πρόταση νόμου που έχει καταθέσει για την προστασία ευάλωτων στρωμάτων «μήπως που δώσετε και ένα λόγο για να πιστέψω το άνοιγμά σας προς το κέντρο, το κέντρο που ονειρεύτηκα, το κέντρο που υπηρέτησα και υπηρετώ».

H πρώτη αντίδραση της Ένωσης Κεντρώων μετά τη δήλωση Σαρίδη

Άμεση ήταν η αντίδραση της ‘Ένωσης Κεντρώων’ στη δήλωση του βουλευτή του κόμματος Γιάννη Σαρίδη κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τον προϋπολογισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πηγές του κόμματος αναφέρουν: “ο καθένας κρίνεται από τις πράξεις του. Ο Βασίλης Λεβέντης έχει πάγια τακτική και θέση και δεν λαμβάνει μέτρα όπως αυτό της διαγραφής”.

πηγή:enikos.gr

To Top