ΚΟΙΝΩΝΙΑ

“Βόμβες” Κατσαφάδου: “Το μεσημέρι έκαναν τεστ και το βράδυ διασκέδαζαν”-Δηλώσεις και για εργοδότες και κρυφά κρούσματα

“Εξάπλωση του ιού αν υπάρχουν εργοδότες που δεν θέλουν να μαθευτεί ότι κάποιος υπάλληλος είναι θετικός”

Δηλώσεις “βόμβα” έκανε σήμερα το πρωί ο Παναγιώτης Κατσαφάδος, εξηγώντας τους λόγους της ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων στη Μεσσηνία. Ο Διευθυντής και επιστημονικός υπεύθυνος του Κέντρου Υγείας Καλαμάτας, στο πλαίσιο των rapid test που έγιναν σήμερα  στο Δημαρχείο Καλαμάτας, δήλωσε ότι η αύξηση των κρουσμάτων των τελευταίων ημερών στη Μεσσηνία οφείλεται στη ασυνειδησία ορισμένων πολιτών που δεν τηρούν κατά γράμμα τα μέτρα. Ταυτόχρονα όμως έκανε λόγο και για εργοδότες που ενδεχομένως κρύβουν τον ακριβή αριθμό των κρουσμάτων στην επιχείρησή τους για να μην τεθούν σε καραντίνα και κλείσουν.

KANOYN TΕΣΤ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΟΥΝ

Ανέφερε επίσης περιστατικά ατόμων που το μεσημέρι εξετάστηκαν ως ύποπτα κρούσματα ή στενές επαφές στο Κέντρο Υγείας Καλαμάτας και το ίδιο βράδυ βγήκαν και διασκέδασαν, πριν ακόμα βγουν τα αποτελέσματα του τεστ που έκαναν. 

Οι καταγγελίες αυτές του Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Καλαμάτας είναι σοβαρές και θα πρέπει άμεσα να χτυπήσουν το “καμπανάκι” στις αρμόδιες αρχές και στον Εισαγγελέα. Οι συμπεριφορές αυτές εκτός από ασυνείδητες είναι και εγκληματικές και θα πρέπει άμεσα να σταματήσουν, καθώς συμβάλλουν στη διασπορά του κορονοϊού στη Μεσσηνία.

To Top