Επιχειρείν

Volterra Καλαμάτας: Μέσα σε 5 λεπτά γίνεσαι μέλος μιας αξιόπιστης εταιρίας, εξοικονομώντας χρήματα!

ΑΕΡΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ – ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

Έχοντας συμπληρώσει 15 μήνες λειτουργίας το Volterra Shop της Καλαμάτας, στο Ιστορικό κέντρο εξελίσσει και εδραιώνει καθημερινά την άμεση επαφή με με τους καταναλωτές, προσφέροντας προτάσεις και λύσεις εξοικονόμησης ενέργειας στο ηλεκτρικό ρεύμα.

Εξυπηρέτηση με ονοματεπώνυμο, υπεύθυνα και γρήγορα!

Η Ριανή Ρουσσάκη κι ο Γιώργος Παντελόπουλος επένδυσαν στην Καλαμάτα προσφέροντας “αέρα οικονομίας”!

Ένα όμορφο, σύγχρονο και οικολογικό κατάστημα στην πλατεία 23ης Μαρτίου που καθημερινά εξυπηρετεί τους πολίτες της Μεσσηνίας με όλες τις υπηρεσίες υψηλού επιπέδου της Volterra, όπως η άμεση εξόφληση όλων των λογαριασμών, νέες συνδέσεις ηλεκτροδότησης, αλλαγή παρόχου ηλεκτρικού ρεύματος, ώστε να επωφεληθούν από τις μοναδικές προσφορές και τα καινοτόμα προγράμματα της εταιρείας για το σπίτι και την επιχείρησή τους και να κερδίσουν:

• 45% έκπτωση στο Ηλεκτρικό Ρεύμα
• 45% έκπτωση στο Φυσικό Αέριο

Το κατάστημα της Volterra στην Καλαμάτα αποδεικνύει καθημερινά πως επιλέγοντας την συνεργασία με την εταιρία που έχει μέτοχο τον διεθνή κατασκευαστικό όμιλος AVAX Α.Ε., είναι ο πλέον αξιόπιστος πάροχος οικονομικής ενέργειας για τα ελληνικά νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Επίσης, μέσα σε αυτούς τους μήνες λειτουργίας, ήδη έχει αναπτύξει συνεργασίας και στηρίζει έμπρακτα δυο σπουδαίες αθλητικές ομάδες της πόλης μας, την ομάδα της Καλαμάτας στο ποδόσφαιρο και τον Απόλλωνα Καλαμάτας στο γυναικείο βόλεϊ, αλλά και την “Κιβωτό του Κόσμου”.

Παράλληλα, παρά το έκτακτο φαινόμενο της πανδημίας, το πλάνο ανάπτυξης της Volterra βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και η εταιρεία προχωράει στον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας στους τομείς της Εμπορίας (Χονδρική & Λιανική) και Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ).

Το Messinialive βρέθηκε στο κατάστημα της Καλαμάτας και γνώρισε από κοντά την δυνατή ομάδα της Volterra, με την υπεύθυνη του καταστήματος Ριανή Ρουσσάκη να μας περιγράφει πως επιλέγοντας την Volterra επιλέγουμε το καλύτερο για εμάς, εξοικονομώντας χρήματα έως 45% καλύπτοντας άλλες πάγιες δαπάνες!

Στο πιο κεντρικό σημείο της πλατείας 23ης Μαρτίου βρίσκεται το κατάστημα της Volterra.

Η Volterra δραστηριοποιείται στην Παραγωγή Ενέργειας στην Ελλάδα, μέσω διάφορων ενεργειακών έργων σε λειτουργία και άλλων υπό ανάπτυξη. Με στόχο να εξασφαλίσει την ανάπτυξη και διαχείριση των έργων της σε υγιή βάση και τη δημιουργία των απαραίτητων υποδομών για την περαιτέρω ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της, η Volterra έχει δημιουργήσει τις θυγατρικές εταιρείες Volterra K-R A.E., Volterra L-S Α.Ε., Volterra – Λυκοβούνι Α.Ε., Ηλιοφάνεια Α.Ε. και Δούκας Α.Ε.

Πληροφορίες για το κατάστημα της Καλαμάτας εδώ

To Top