Αθλητισμός

Volterra- Καλαμάτα συμπαίκτες για τίτλο! Υπέγραψαν την ανανέωση της μεγάλης χορηγικής συμφωνίας

Με συμπαίκτη την Volterra θα δώσει και φέτος η Καλαμάτα την μεγάλη μάχη για την διάκριση στο πρωτάθλημα της Football league.

H επέκταση της χορηγικής συμφωνίας των μελανόλευκων με την Volterra ΑΕ (Παραγωγός και Πάροχος Ενέργειας) επισφραγίστηκε με τις υπογραφές το μεσημέρι της Δευτέρας στα γραφεία της εταιρίας στο Μαρούσι, μέσα σε ενθουσιώδες κλίμα για την συνεργασία δυο εταιριών που στοχεύουν στην κορυφή.

Παρόντες ήταν ο CEO της Volterra Πάνος Νίκου, ο Δντης Marketing της εταιρίας Θεμιστοκλής Παπασιλέκας και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος Καλαμάτας (Πλατεία 23ης Μαρτίου 10), Γιώργος Παντελόπουλος ενώ την Μαύρη Θύελλα εκπροσώπησε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Καλαμάτα Κώστας Παπασταμάτης και ο τεχνικός Νίκος Αναστόπουλος.

O κ. Νίκου καλωσόρισε ένθερμα στην αντιπροσωπεία της Καλαμάτας, ιδιαιτέρως δε τον Νίκο Αναστόπουλο για τον οποίο τρέφει ιδιαίτερη εκτίμηση ως ένθερμος φίλος του Ολυμπιακού.

Όπως τονίστηκε, στις προθέσεις της εταιρείας είναι η συνεργασία με την Καλαμάτα να επεκταθεί σε μόνιμη βάση και να γιγαντωθεί, παρά τις δυσκολίες που έχει φέρει η πανδημία. Οι άνθρωποι Volterra ευχήθηκαν κάθε επιτυχία στους μελανόλευκους, οι οποίοι με την σειρά τους αναφέρθηκαν με ικανοποίηση στην συνεργασία μεταξύ δυο εταιρειών που έχουν κοινές αρχές την συνεχή προσπάθεια, την καταξίωση και την κορυφή.

Η Volterra Α.Ε. μια εταιρία που έχει αφήσει έντονο το στίγμα της στον ελλαδικό χώρο με την δραστηριότητά της στην παραγωγή και την εμπορία στον κλάδο της ενέργειας.

Στον τομέα της Παραγωγής, η εταιρία διαθέτει αδειοδοτημένα έργα και έργα που κατασκευάζονται σε πολλές περιοχές της Ελληνικής επικράτειας, με προτεραιότητα την ανάπτυξη μονάδων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (Α.Π.Ε.).

Στον τομέα της εμπορίας η εταιρία συμμετέχει στο Διασυνοριακό Εμπόριο, διακινώντας σημαντικές ποσότητες ηλεκτρικής ενέργειας σε Εισαγωγές – Εξαγωγές μέσω των Αγορών Ενέργειας των γειτονικών χωρών (Ιταλία, Βουλγαρία κλπ.).

Τέλος στο τομέα της Προμήθειας, η εταιρία παρέχει ηλεκτρική ενέργεια σε όλες τις κατηγορίες πελατών, από Νοικοκυριά και Εμπορικά καταστήματα Χαμηλής Τάσης έως και επιχειρήσεις και βιομηχανίες Μέσης Τάσης. Το 2018, με την απελευθέρωση της αγοράς φυσικού αερίου, η εταιρεία εντάσσει στις δραστηριότητές της και την προμήθεια φυσικού αερίου, καλύπτοντας τις ανάγκες υφιστάμενων αλλά και μελλοντικών πελατών σε φυσικό αέριο.

Μέτοχος της εταιρείας είναι ο Διεθνής Κατασκευαστικός Όμιλος AVAX. Η AVAX κατέχει σημαντικό χαρτοφυλάκιο έργων παραχώρησης και λειτουργίας στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Volterra- Καλαμάτα συμπαίκτες για τίτλο! Υπέγραψαν την ανανέωση της μεγάλης χορηγικής συμφωνίας
To Top