Αθλητισμός

Volterra: 3η συνεχόμενη χρονιά επίσημος μεγάλος χορηγός της Μαύρης Θύελλας

Η Volterra στηρίζει την Μαύρη Θύελλα και στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Super League 2  για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022

Με την δύναμη και την ενέργεια της Volterra θα πορευτεί και τη νέα σεζόν -3η συνεχόμενη -η ομάδα της Καλαμάτας.

Η οικογένεια της Volterra αγκαλιάζει και ενισχύει έμπρακτα τον ελληνικό αθλητισμό, τις αξίες του, και το ελληνικό ποδόσφαιρο και συνεχίζει την συνεργασία της με την Καλαμάτα στο νέο απαιτητικό πρωτάθλημα της Super league 2, όπως έκανε τα προηγούμενα δυο χρόνια στα οποία διένυσε μία μεγάλη πορεία από τη Γ’ Εθνική στη Β’ Εθνική, για να κατακτήσει την κορυφή και να στεφθεί πρωταθλήτρια.

Την απόφαση για την ανανέωση της συνεργασίας μεταξύ της Volterra και της ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ, χαιρέτησαν με μήνυμά τους ο Πάνος Νίκου, Διευθύνων Σύμβουλος της Volterra, ο Δημήτρης Αϋφαντής, Διευθυντής Λιανικής της Volterra και εκ μέρους της μελανόλευκης ΠΑΕ, ο Αντιπρόεδρος Κώστας Παπασταμάτης και ο τεχνικός Νίκος Αναστόπουλος.

Ο κος Πάνος Νίκου, Διευθύνων Σύμβουλος της Volterra αναφερόμενος στη συνεργασία δήλωσε: «Η Volterra βρίσκεται σταθερά στο πλευρό της ΠΑΕ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ για 3η συνεχόμενη χρονιά. Η επιλογή μας να στηρίξουμε την οικογένεια της Μαύρης Θύελλας αποτελεί για εμάς θεσμό, και ήδη από το 2019 έχουμε το προνόμιο να χορηγούμε την επίσημη φανέλα της ομάδας.

“Η συνεργασία αυτή μας φέρνει κάθε χρόνο πιο κοντά στον κόσμο του ελληνικού αθλητισμού και του ποδοσφαίρου, χτίζοντας μια μακροχρόνια σχέση με το άθλημα, τους αθλητές, και τον φίλαθλο κόσμο.

“Η Volterra στηρίζει και εμπνέεται από τον αγώνα των αθλητών να κατακτήσουν την κορυφή, υπερνικώντας εμπόδια και δυσκολίες, με δύναμη και σκληρή δουλειά. Αυτό το παράδειγμα και αυτόν τον στόχο υπηρετούμε όλοι οι άνθρωποι της Volterra καθημερινά. Μέσω της δραστηριότητάς μας, επιδιώκουμε να είμαστε πρωταθλητές στην εξυπηρέτηση των πελατών μας».

Ο Νίκος Αναστόπουλος εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη στήριξη της Volterra στην ομάδα και δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση αυτής της συνεργασίας της Ομάδας μας με τη Volterra. Με τη Volterra έχουμε μια μακροχρόνια σχέση συνεργασίας και η ανανέωση της χορηγίας της, μας επιτρέπει να στηρίξουμε όλους τους αθλητές μας στην προετοιμασία τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

“Η στήριξη της Volterra μας γεμίζει αυτοπεποίθηση για τη νέα αγωνιστική περίοδο, όπου δεσμευόμαστε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, κάνοντας υπερήφανο τον κόσμο που μας πιστεύει και μας ακολουθεί».

“Η συνεργασία της Volterra με την ΠΑΕ Καλαμάτας θα συνεχίσει και φέτος να είναι πολύπλευρη και δημιουργική. Μέσα από το Volterra Shop Καλαμάτας, οι πολίτες της Μεσσηνίας θα έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν από μοναδικές προωθητικές ενέργειες, διαγωνισμούς και πλούσια δώρα, ενώ όλα τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις της πόλης θα έχουν πρόσβαση σε οικονομικό ρεύμα και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ενέργειας, μέσω των προσφορών της εταιρείας.

Με τη συμφωνία αυτή, η Volterra επιβεβαιώνει για άλλη μια φορά τη συνεχή δέσμευσή της για τη στήριξη των τοπικών κοινωνιών και του αθλητικού ιδεώδους σε όλη την ελληνική επικράτεια”, αναφέρει η εταιρία.

Volterra: 3η συνεχόμενη χρονιά επίσημος μεγάλος χορηγός της Μαύρης Θύελλας
To Top