Αθλητισμός

Βόλος: «Γενική είσοδος 1 ευρώ για την επιστροφή της οικογένειας στο γήπεδο…»

Η ανακοίνωση των «κυανέρυθρων» για τους αγώνες με ΟΦΗ και Παναιτωλικό

Στην απόφαση να ορίσει γενική είσοδο 1 ευρώ στα παιχνίδια με ΟΦΗ και Παναιτωλικό προχώρησε η διοίκηση του Βόλου, αναφέροντας ότι αυτό έγινε με στόχο την επιστροφή της οικογένειας στο γήπεδο.

Οι «κυανέρυθροι» στην ανακοίνωση της Πέμπτης (20/11) σημειώνουν ότι δεν ελήφθη αυτή η απόφαση για την προσέλκυση περισσότερων φιλάθλων.

Αναλυτικά: «Αναφορικά με την απόφαση της ΠΑΕ Βόλος να ορίσει γενική είσοδο 1 ευρώ στους αγώνες με ΟΦΗ και Παναιτωλικό, θα θέλαμε να τονίσουμε ότι ο σκοπός της κίνησης αυτής δεν είναι η προσέλκυση περισσότερων φιλάθλων.

Η ΠΑΕ Βόλος πήρε την απόφαση αυτή, ανταποκρινόμενη στο αίτημα πολλών φίλων της ομάδας -κυρίως ανέργων και πολυτέκνων- οι οποίοι λόγω οικονομικών συνθηκών δυσκολεύονταν να βρεθούν στο γήπεδο μαζί με την οικογένεια τους και να παρακολουθήσουν την ομάδα της πόλης τους στη Σούπερ Λίγκα.

Γιατί η ΠΑΕ Βόλος όχι μόνο αφουγκράζεται τα προβλήματα της κοινωνίας, αλλά έχει θέσει σαν στόχο την επιστροφή της οικογένειας στο γήπεδο. Και με αυτόν τον στόχο θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε».

 

Βόλος: «Γενική είσοδος 1 ευρώ για την επιστροφή της οικογένειας στο γήπεδο…»
To Top