Αθλητισμός

Volley League γυναικών: Απόφαση για επανεκκίνηση, διαφωνία Ολυμπιακού

Την συνέχιση του πρωταθλήματος της Volley League γυναικών αποφάσισαν τα σωματεία μετά από μαραθώνια τηλεδιάσκεψη με την ΕΟΠΕ.

Στη σύσκεψη αρκετές ομάδες έθεσαν θέματα οικονομικά, αλλά και αλλοίωσης πρωταθλήματος καθώς υπάρχουν ήδη αποχωρήσεις αθλητριών, καθώς όλο αυτό το διάστημα ήταν άγνωστο εάν υπάρξει επανεκκίνηση και πότε.

Μέσα σε αυτές και ο Ολυμπιακός, που τόνισε πως αποδεσμεύει τις αθλήτριές του, καθώς δεν υπάρχει δέσμευση από την Πολιτεία για το πότε θα αρχίσει και πότε θα τελειώσει το πρωτάθλημα.

Παράλληλα, οι Πειραιώτες ανέφεραν χαρακτηριστικά πως στο υπόλοιπο της σεζόν θα αγωνιστούν με όσες αθλήτριες θελήσουν να παραμείνουν και κυρίως τις νεανίδες του τμήματος.

Ήδη από τον Ολυμπιακό έχει αποχωρήσει η αρχηγός Στέλλα Χριστοδούλου ενώ η Σάσι Χίπε συμφώνησε με την ιταλική Μπρέσια.

Το πρωτάθλημα πάντως είναι πιθανό να συνεχιστεί με διαφορετικό format, κάτι που θα αποφασιστεί το προσεχές διάστημα κι αφού πρώτα ξεκαθαριστεί πότε θα γίνει η επανεκκίνηση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΟΠΕ μετά την τηλεδιάσκεψη:

«Μετά από την τελευταία συνάντηση των 14 ομάδων της Volley League Γυναικών με τη παρουσία του Προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης Γιώργου Καραμπέτσου και μετά την ανταλλαγή διαφορετικών απόψεων και επιχειρημάτων, αποφασίστηκε η επιστροφή των ομάδων στις προπονήσεις.

Επιπρόσθετα, εκφράστηκε από όλους τους παράγοντες η αγωνία αλλά και η ευχή της έναρξης του πρωταθλήματος το αργότερο μέχρι τις αρχές Φεβρουαρίου 2021, όπως και της ολοκλήρωσης αυτού».

Volley League γυναικών: Απόφαση για επανεκκίνηση, διαφωνία Ολυμπιακού
To Top