Αθλητισμός

Βόλεϊ: Σπύρος και Άρης Χανδρινός στην 12άδα της Εθνικής για τους Μεσογειακούς – Στην Καλαμάτα η γαλανόλευκη ομάδα

Στην αποστολή οι Μεσσήνιοι Γιώργος Πετρέας, Φροίξος Κωτσάκης και τα αδέρφια Χανδρινού.

Σπουδαία διάκριση για τους αδερφούς Χανδρινού, τον Σπύρο και τον Άρη αποτελεί η επιλογή τους στη δωδεκάδα της Εθνικής ομάδας βόλεϊ για τους Μεσογειακούς Αγώνες οι οποίοι θα διεξαχθούν στο Οράν της Αλγερίας από τις 25 Ιουνίου έως τις 6 Ιουλίου 2022.

Το καλαματιανό βόλεϊ θα έχει βεβαίως και τρίτο εκπρόσωπο καθώς στην αποστολή μετέχει και ο Γιώργος Πετρέας, μόνιμο στέλεχος της γαλανόλευκης τα τελευταία χρόνια.

Οι Έλληνες διεθνείς συγκέντρωθηκαν το μεσημέρι στο ξενοδοχείο Εlite City Resort της Καλαμάτας, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας (που αφορά τους Μεσογειακούς Αγώνες) και θα δοθούν φιλικοί αγώνες με την Εθνική ομάδα της Αλγερίας το διάστημα 15-17/6/2022.

Οι Ντάντε Μπονιφάντε, Σαμουέλε Πάπι είχαν νωρίτερα την πρώτη τους γνωριμία με τους Σπύρο και Άρη Χανδρινό, Σπύρο Χάκα, Δημήτρη Μούχλια στα γραφεία της ΕΟΠΕ, απ’ όπου το συγκεκριμένο γκρουπ μαζί με τον συνεργάτη των Ιταλών τεχνικών Κώστα Χριστοφιδέλη, τον στατιστικολόγο της Εθνικής Γιώργο Σομπόνη και τον τιμ μάνατζερ Μάριο Γκιούρδα αναχώρησε για την Μεσσηνία.

«Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος γιατί η Ελλάδα είναι μια ξεχωριστή ομάδα και μια ξεχωριστή χώρα. Θελω να αναπτυχθώ ως προπονητής μαζί με την εθνική και τους Έλληνες διεθνείς. Εχω καλό προαίσθημα και πιστεύω ότι θα έχουμε καλά αποτελέσματα μέσα από τη σκληρή δουλειά», είπε αρχικά ο κ. Μπονιφάντε μη κρύβοντας τη πίστη του σ’ αυτή τη νέα προσπάθεια.

«Ναι είμαι πολύ αισιόδοξος γιατί πραγματικά πιστεύω ότι έχουμε καλούς νεαρούς αθλητές. Χρειαζόμαστε τη νέα γενιά για να μπορέσουμε να έχουμε καλύτερα αποτέλεσματα απ’ ότι στο παρελθόν. Έχουμε το βασικό μας στόχο που είναι τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού και τους Μεσογειακούς Αγώνες αλλά θέλουμε να δουλέψουμε και για το μέλλον».

Η αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος θα αναχωρήσει για τους Μεσογειακούς Αγώνες στις 23/6/2022 και θα επιστρέφει στις 7/7/2022.

Αναλυτικά η 12άδα της Εθνικής: Χαράλαμπος Ανδρεόπουλος, Θόδωρος Βουλκίδης, Σταύρος Κασαμπαλής, Δημήτρης Κομητούδης, Νίκος Μήλης, Δημήτρης Μούχλιας, Γιώργος Παπαλεξίου, Γιώργος Πετρέας, Αλέξανδρος Ράπτης, Σπύρος Χακάς, Αριστείδης Χανδρινός, Σπύρος Χανδρινός

Βόλεϊ: Σπύρος και Άρης Χανδρινός στην 12άδα της Εθνικής για τους Μεσογειακούς – Στην Καλαμάτα η γαλανόλευκη ομάδα
To Top