Αθλητισμός

Βόλεϊ: Νέο αίτημα του ΠΑΣΑΠ για Pre League και Beach Volley

Νέο αίτημα στην ΓΓΑ για την επανέναρξη των προπονήσεων στην Pre League και το Beach Volley, έστειλε ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβόμενων Πετοσφαιριστών.

Η κίνηση του ΠΑΣΑΠ έρχεται ως συνέχεια της πρωτοβουλίας που είχαν πάρει τόσο οι αθλητές όσο και οι αθλήτριες της pre league για επιστροφή στην δράση, ενώ και οι ομάδες έχουν στείλει τελεσίγραφο για έναρξη προπονήσεων έως τις 15 Φεβρουαρίου.

Η ανακοίνωση του ΠΑΣΑΠ :

Εστάλη σήμερα εκ νέου αίτημα στο Υφυπουργείου Αθλητισμού και ΓΓΑ, για ένταξη στην εισήγηση για την επιτροπή των Λοιμωξιολόγων της Παρασκευής, η επανέρναξη προπονήσεων των κατηγοριών της PreLeague.

Ταυτόχρονα ζητήθηκε να εξετασθεί το ενδεχόμενο για άνοιγμα των γηπέδων beachvolley υπό προϋποθέσεις.

Αίτημα για ένταξη των κατηγοριών

PreLeague και εξέταση για άνοιγμα γηπέδων μπιτς βόλεϊ

Αιτούμαστε να συμπεριληφθεί στην εισήγηση της ΓΓΑ προς την επιτροπή των Λοιμωξιολόγων της Παρασκευής, η έναρξη των προπονήσεων των κατηγοριών της Pre-League Ανδρών και Γυναικών (Πετοσφαίρισης), ύστερα και από το αίτημα της ΕΟΠΕ ως διοργανώτρια αρχή των πρωταθλημάτων.

Ταυτόχρονα ζητούμε να εξετάσετε το ενδεχόμενο επαναλειτουργίας των ανοιχτών γηπέδων Beach Volley για προπόνηση, έστω και για ατομική άθληση σε πρώτο βαθμό.

Καθώς τα γήπεδα Beach volley ανοιχτού τύπου, είναι σε χαμηλότερη κατηγορία επικινδυνότητας (ανοιχτά γήπεδα) από ότι τα κλειστά γυμναστήρια και σε επίπεδο ατομικής προπόνησης με συγκεκριμένο υγειονομικό πρωτόκολλο, τα καθιστούν πολύ χαμηλά σε διασπορά και μετάδοσης του ιού.

Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων.

Με εκτίμηση,

Το Δ.Σ του ΠΑ.Σ.Α.Π

 

Βόλεϊ: Νέο αίτημα του ΠΑΣΑΠ για Pre League και Beach Volley
To Top