Βιβλίο

Το Βιβλιόπολις παρουσιάζει τα “Λυμένα κορδόνια” της Ι.Φαββατά την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου

Το βιβλιοπωλείο ΒΙΒΛΙΟΠΟΛΙΣ και οι Εκδόσεις ΠΑΤΑΚΗ

μας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου της ΙΩΑΝΝΑΣ ΦΑΒΒΑΤΑ

ΛΥΜΕΝΑ ΚΟΡΔΟΝΙΑ

Την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018 στις 18:00

στο βιβλιοπωλείο ΒΙΒΛΙΟΠΟΛΙΣ (Νικηταρά 3Α), Καλαμάτα

Η Σοφία θέλει οπωσδήποτε τα καινούρια της παπούτσια να έχουν κορδόνια. Την ημέρα που θα τα φορέσει, τα όνειρά της ζωντανεύουν μέσα σε ένα μαγικό δάσος. Το χώμα μυρίζει γιορτή και τα κορδόνια λύνονται… Η Σοφία αρχίζει να παίζει και να συναντά τους καινούριους της φίλους, τα ζώα του δάσους. Ο παράξενος σκύλος, ο λύκος και οι αρκούδες τής δείχνουν το μονοπάτι που οδηγεί στο όνειρο… Μια ιστορία για τη δύναμη της φαντασίας και του ονείρου και μια ευαίσθητη ματιά πάνω στο θέμα της αναπηρίας, της διαφορετικότητας και του φόβου.

Λίγα λόγια για τους δημιουργούς:

ΙΩΑΝΝΑ ΦΑΒΒΑΤΑ

Γεννήθηκε στην Καλαμάτα. Είναι απόφοιτος του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και κατέχει μεταπτυχιακό δίπλωμα ειδίκευσης με τίτλο «Θέατρο: θεωρία και πράξη, ιστορία και παρόν». Ζει στην Αθήνα και διδάσκει Θεατρική Αγωγή σε σχολεία της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Τα Λυμένα κορδόνια είναι το πρώτο της βιβλίο για παιδιά.

ΘΕΝΤΑ ΜΙΜΗΛΑΚΗ

Η Θέντα Μιμηλάκη αποφοίτησε από το Τμήμα Ζωγραφικής της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών Αθήνας, όπου και ασχολήθηκε παράλληλα με τις γραφικές τέχνες, τη χαρακτική και τα πολυμέσα. Συμμετείχε σε φεστιβάλ ψηφιακής τέχνης και σε ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τη διδασκαλία των εικαστικών στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση και με την εικονογράφηση παιδικών βιβλίων.

mimthe@gmail.com, www.behance.net/ThedaMimilaki

Το Βιβλιόπολις παρουσιάζει τα “Λυμένα κορδόνια” της Ι.Φαββατά την Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου
To Top