ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Το viral παρκάρισμα στον πεζόδρομο της Αριστομένους

ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΚΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΣΤΗ ΣΤΟΑ ΛΟΝΤΟΥ

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους ιδιοκτήτες, εργαζόμενους και πελάτες της επιχείρησης “ΣΠΙΝΟΣ” στο κέντρο της Καλαμάτας στον πεζόδρομο της Αριστομένους.
Εκεί, ακριβώς έξω από την μια πόρτα – έξοδο κινδύνου- του καταστήματος, βρίσκεται από την Κυριακή το μεσημέρι παρκαρισμένο ένα επαγγελματικό αυτοκίνητο, γειτονικής επιχείρησης.

Εδώ είναι η θέση που έχει παρκάρει το λευκό επαγγελματικό.

Έτσι είναι σήμερα η πρόσβαση στη Στοά Λόντου

Το εν λόγω αυτοκίνητο όχι μόνο εμποδίζει την πρόσβαση στην μια πλευρά του καταστήματος, αλλά έχει σχεδόν κλείσει και την ιστορική Στοά Λόντου, η οποία αποτελεί δίοδο πεζών αλλά και οχημάτων έκτακτης ανάγκης, τα οποία φυσικά δεν υπάρχει περίπτωση να περάσουν αν συμβεί κάτι
Ήδη στο αυτοκίνητο έχει βεβαιωθεί  από την Τροχαία παράβαση και του έχουν αφαιρεθεί οι πινακίδες, ενώ είναι θέμα χρόνου να κάνει την εμφάνισή του γερανός για να το απομακρύνει από το σημείο, σύμφωνα με όσα προβλέπονται στις περιπτώσεις παράνομου παρκαρίσματος.

Ωστόσο, ο λόγος που το πάρκαρε εκεί ο ιδιοκτήτης του, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, είναι γιατί  ο ίδιος ισχυρίζεται πως η Στοά είναι δική του. Το θέμα εκκρεμεί νομικά και αναμένεται να ξεκαθαριστεί η κατάσταση ως προς το ιδιοκτησιακό της Στοάς Λόντου.

To Top