ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΒΙΟΠΑ: Άμεσα αποκαταστάθηκε η βλάβη στον αγωγό πυρόσβεσης

Μία σοβαρή βλάβη στο βοηθητικό δίκτυο πυρόσβεσης δημιουργήθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας 29/10 στο Βιοτεχνικό Πάρκο Καλαμάτας και αποκαταστάθηκε άμεσα από την ΔΕΥΑΚ χάρη στην κινητοποίηση της εταιρείας αλλά και της διοίκησης της Διοκλής α.ε..

Περίπου στις 05:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας έσπασε ο αγωγός που είναι κεντρικός, αφού από τον ίδιο περνάει και η ύδρευση, η αποχέτευση και η πυρόσβεση ανάμεσα στα καταστήματα στο βιοτεχνικό πάρκο και ο χώρος γέμισε νερά.

Επαγγελματίας που δραστηριοποιείται στο πάρκο, λόγω της φύσης της δουλειάς του, αφού διαθέτει εργαστήριο ζαχαροπλαστικής και φούρνο, αμέσως ειδοποίησε τους υπεύθυνους και η κινητοποίηση ήταν άμεση.

Μέσα σε σε λίγες ώρες είχε αποκατασταθεί η βλάβη με συντονισμένες ενέργειες, ενώ έγινε κι άντληση υδάτων από όπου χρειάστηκε.
Επικοινωνήσαμε με τον πρόεδρο της Διοκλής α.ε. Γιώργο Φάβα ο οποίος μας δήλωσε ότι “λόγω του πρόσφατου μεγάλου σεισμού στη Ζάκυνθο, το υλικό με το οποίο έχει σκεπαστεί ο αγωγός από την τριβή και την μετακίνηση πετρωμάτων σε κάποιο σημείο τσάκισε και λόγω της πίεσης, σκίστηκε ο σωλήνας.
Όμως η κινητοποίηση ήταν άμεση και μέσα σε λίγες ώρες το πρόβλημα αποκατστάθηκε και θέλω να ευχαριστήσεω όλους όσοι εργάστηκαν γι’ αυτό”.

ΒΙΟΠΑ: Άμεσα αποκαταστάθηκε η βλάβη στον αγωγό πυρόσβεσης
To Top