Νέα Προϊοντα

ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ: BAZAAR μέχρι και την Κυριακή με προσφορές έως 70%!

ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΩΝ ΧΑΛΙΩΝ ΜΕ ΤΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ

Βazaar χειροποίητων χαλιών, και όχι μόνο, πραγματοποιείται αυτές τις ημέρες και μέχρι και την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου στη ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ Καλαμάτας, Κρήτης 13.

Μεγάλες προσφορές σε όλα τα είδη του καταστήματος από 30 έως και 70%. Το κοινό έχει τη δυνατότητα να επιλέξει από μια μεγάλη γκάμα χειροποίητων χαλιών, ολόμαλλων ή από μαλλί και μετάξι,  που διαθέτουν πιστοποιητικό γνησιότητας, καθώς πρόκειται για μοναδικά κομμάτια που δεν φτιάχνονται για μαζική παραγωγή, πράγμα που τα καθιστά και ξεχωριστά.

Από 100% μαλλί, ή μαλλί και μετάξι, τα χειροποίητα χαλιά με τη σφραγίδα της ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ, μπορούν να αποτελέσουν οικογενειακά κειμήλια, αφού η διάρκεια ζωής τους μπορεί να φτάσει και τα 150 χρόνια!


Το χαλί-θρύλος, η μπουχάρα, από μαλλί ή και μετάξι, χαλιά vintage, χαλιά γούνες, σας περιμένουν να τα δείτε και να επιλέξετε ό,τι ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Χαλιά από χώρες της Ανατολής,  φτιαχμένα με παραδοσιακές τεχνικές, με φυσικά χρώματα και μοναδικά σχέδια, σχεδόν έργα τέχνης, μπορούν να κοσμήσουν το σπίτι ή το γραφείο μας, και να ζεστάνουν τον χώρο μας.

Βεβαίως, η ποικιλία της ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ δεν εξαντλείται μόνο στα χειροποίητα χαλιά, αλλά μπορεί κανείς να βρει χαλιά μηχανής σε απίστευτα χρώματα, σχέδια και υφές, μοκέτες, κουρτίνες, λευκά είδη και συστήματα σκίασης.

Μέχρι και την Κυριακή, το κατάστημα της ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ, λειτουργεί με συνεχές ωράριο, από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, και σας περιμένει να επιλέξετε το δικό σας χαλί!

To Top