ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βίντεο-σοκ: Αυτοκίνητο κινείται για χιλιόμετρα στο αντίθετο ρεύμα στην Εθνική οδό Κορίνθου – Τριπόλεως!

Ερωτήματα για το πόσο καλά αστυνομεύεται η εθνική οδός σε τροχαίες παραβάσεις, προκαλεί το βίντεο που κυκλοφορεί στο Facebook και δείχνει ένα αυτοκίνητο στην εθνική Κορίνθου-Τριπόλεως, να κινείται στο αντίθετο ρεύμα, επί χιλιόμετρα!

Σε μια χώρα όπου διεκδικούμε την πρωτιά σε θανάτους από τροχαία δυστυχήματα, θα πρέπει άμεσα να διερευνηθεί από τις αρχές το συγκεκριμένο βίντεο και αν είναι γνήσιο να αποδοθούν ευθύνες στο οδηγό, που δεν δίστασε να βάλει σε κίνδυνο τη ζωή του, αλλά και άλλων ανυποψίαστων οδηγών.

Ο άνθρωπος που κατέγραψε το συμβάν ήταν συνοδηγός σε όχημα με κατεύθυνση προς Τρίπολη. Ξαφνικά είδε δίπλα του, αλλά στο αντίθετο ρεύμα, να κινείται ένα ακόμα αυτοκίνητο στην ίδια κατεύθυνση με αυτόν!

Ο οδηγός του αυτοκινήτου συνεχίζει, επί χιλιόμετρα, απτόητος και ανεύθυνος για το τι μπορεί να προκαλέσει, την πορεία του στο αντίθετο ρεύμα, ενώ διασταυρώνεται με αυτοκίνητα και φορτηγά που κινούνται προς την σωστή κατεύθυνση καθ΄όλη τη διάρκεια του βίντεο που αναρτήθηκε στο facebook στις 10 Αυγούστου.

ΠΗΓΗ:HUFFINGTONPOST

To Top