ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βελόπουλος: Το Στρατόπεδο Καλαμάτας να γίνει Νοσοκομείο για τη Δυτική Μάνη

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ – “H MΕΣΣΗΝΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΡΕΥΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΚΛΑΔΕΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ”

Μια πρόταση που η αλήθεια είναι πως ακούσαμε για πρώτη φορά από τότε που υπολειτουργεί το Στρατόπεδο της Καλαμάτας, διατύπωσε πριν από λίγο στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο Πρόεδρος της ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΛΥΣΗΣ Κυριάκος Βελόπουλος, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στην Καλαμάτα, ο οποίος πρότεινε ο χώρος του Στρατοπέδου Παπαφλέσσα να στεγάσει το Νοσοκομείο της Δυτικής Μάνης. Έκανε αναφορά για την αξιοποίηση του Λιμένα Καλαμάτας, στο θέμα της τιμής της πατάτας και του ελαιολάδου, λέγοντας πως βρήκε στο Λονδίνο “ένα μικρό μπουκαλάKι με 200 ml να πωλείται 22 ευρώ”.
Επίσης είπε πως σύμφωνα με μια προμελέτη που έχει κάνει, από τα “σκουπίδια” του κλαδέματος της ελιάς, με ειδική επεξεργασία φυγοκέντρισης, μπορούν να παίρνουν δωρεάν ρεύμα όλοι οι Μεσσήνιοι και οι Καλαματιανοί 2.900 MW”, με χαμηλό κόστος επένδυσης που κάνει απόσβεση μέσα σε 6 μήνες”.

Η Κυβέρνηση ψεύδεται συστηματικά

Οι απανωτές ομολογίες υπουργών για τις τεράστιες ευθύνες της κυβέρνησης αναφορικά με την εθνικά ολέθρια «υπόθεση Turkagean» και η προσπάθεια μετακύλισης ευθυνών μέσω ΕΔΕ αντί για ανάληψη ευθύνης και παραιτήσεις, επιβεβαιώνουν ότι η Ν.Δ. είναι εθισμένη στο ψέμα.
Μέχρι εχθές μιλούσαν για υπόθεση «άνευ σημασίας» και απέκρυπταν την πραγματική διάσταση της τουρκικής ενέργειας που έγινε εφικτή λόγω της εγκληματικής ολιγωρίας της κυβέρνησης.
Έπειτα από τις αποκαλύψεις του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου στο κοινοβούλιο, αναγκάστηκαν να «ομολογήσουν» την αλήθεια, προαναγγέλοντας «άμεσες ενέργειες».
Η αλήθεια είναι ότι η Ν.Δ. είχε πέντε ολόκληρους μήνες για να υπερασπιστεί τα εθνικά συμφέροντα. Η δήθεν «άμεση παρέμβαση» της κυβέρνησης γίνεται μόνον για να προστατεύσουν το κομματικό τους συμφέρον.

IMG-0914

IMG-0915

IMG-0916

IMG-0917

IMG-0918

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Οι απαντήσεις που έδωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος

 

To Top