ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βατραχάνθρωποι εντόπισαν σορό στο Κόκκινο Λιμανάκι

Ακόμη μια σορό εντόπισαν τα στελέχη του Λιμενικού Σώματος στο Κόκκινο Λιμανάκι στη Ραφήνα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πλωτό του λιμενικού εντόπισε τη σορό, ενώ χρειάστηκε η συνδρομή στελεχών της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών για να ανασυρθεί από τη θάλασσα. Η σορός μεταφέρθηκε στο λιμάνι της Ραφήνας.
Πιθανότατα πρόκειται για άνδρα που εντοπίστηκε στο βυθό της θάλασσας από τους βατραχανθρώπους.
Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση ο συνολικός αριθμός των αναζητήσεων ήταν 84 άτομα. Από αυτά μέχρι το βράδυ της Κυριακής είχαν ταυτοποιηθεί τα 59 και υπολείπονταν 25 που είναι αγνοούμενοι.
Επίσης, σύμφωνα με το Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων Υγείας έχουν καταλήξει τέσσερα άτομα, τα οποία νοσηλεύονταν σε νοσοκομεία της Αττικής.

H ανακοίνωση της Πυροσβεστικής

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας, ο αριθμός των ταυτοποιημένων νεκρών ανέρχεται στους 70.
Σε αυτούς προστίθεται ο αριθμός τεσσάρων ατόμων οι οποίοι κατέληξαν νοσηλευόμενοι σε νοσοκομεία της Αττικής.
Επιπλέον, ένας άνδρας ανασύρθηκε σήμερα νεκρός από πνιγμό στη θαλάσσια περιοχή Κόκκινο Λιμανάκι της Ραφήνας. Όμως, τα στοιχεία του δεν έχουν εξακριβωθεί.
Οι αγνοούμενοι, υπολογιζόμενοι με βάση την υποβολή επισήμων δηλώσεων από τα οικεία τους πρόσωπα, ανέρχονται σε 14 άτομα.

http://www.enikos.gr/society/587296/entopistike-soros-sto-kokkino-limanaki-tora

Βατραχάνθρωποι εντόπισαν σορό στο Κόκκινο Λιμανάκι
To Top