Αθλητισμός

Βασιλόπουλος: Ζητάμε συγγνώμη για την όχληση από το κολυμβητήριο

Ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Καλαμάτας Παναγιώτης Βασιλόπουλος παραβρέθηκε την Κυριακή το μεσημέρι στο κρίσιμο παιχνίδι πρόκρισης της Κ13 ομάδας υδατοσφαίρισης του ΆΡΓΗ απέναντι στην ομάδα του ΝΟ Αργοστολίου και μιλώντας στο MESSINIALIVE που μετέδιδε σε απευθείας μετάδοση το παιχνίδι, τοποθετήθηκε και για την όχληση που υπήρχε, πράγματι σε ώρα κοινής ησυχίας από μικρή μερίδα φιλάθλων, κυρίως γονέων των παιδιών, λόγω της πρόκρισης και της άνετης νίκης της γηπεδούχου ομάδας. Λόγω της ακουστικής του κολυμβητηρίου οι κόρνες ακούγονταν δυνατά και μάλιστα έγινε και σύσταση από την Γραμματεία των αγώνων να μην επαναληφθεί η όχληση αυτή.
Ο κ.Βασιλόπουλος ζήτησε συγγνώμη για την φασαρία που έγινε και είπε πως στο μέλλον δεν θα υπάρχει επίσημη αγωνιστική δραστηριότητα στις ώρες κοινής ησυχίας, μετά τις 14:00 και μέχρι τις 17:30, όπως τόνισε χαρακτηριστικά.

Κατά την διάρκεια μάλιστα του αγώνα, δυο κάτοικοι της περιοχής ήρθαν δια ζώσης να διαμαρτυρηθούν κι ένας εξ αυτών ζήτησε και την συνδρομή της ΕΛ.ΑΣ.
Επειδή η θέση του κολυμβητηρίου είναι ιδιαίτερη και περιτριγυρίζεται από κατοικίες, θα πρέπει οι επισκέπτες του να είναι σε θέση να το σεβαστούν αυτό, ειδικά τις ώρες που είναι κοινής ησυχίας, ή τώρα που είναι περίοδος διαβάσματος για τις εξετάσεις.
Από την πλευρά τους οι σύλλογοι, επειδή διοργανώνουν μεγάλες εκδηλώσεις με πολλούς αθλητές και αγώνες, πολλές φορές ασταμάτητα από το Σάββατο το πρωί ως την Κυριακή το βράδυ, καταβάλλουν προσπάθειες να μην γίνονται παιχνίδια αργά το μεσημέρι, όμως, προσπαθώντας να εξυπηρετήσουν ομάδες που έχουν ταξιδέψει από μακριά, για να προλάβουν καράβια ή αεροπλάνα, ορίζουν περισσότερα παιχνίδια σε ένα πυκνό πρόγραμμα.

To Top