Επιχειρείν

Βασιλόπουλος Υαλοπίνακες: Διαχωριστικά plexiglass στα μέτρα σας με άμεση τοποθέτηση

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΣΥΝΑΛΛΑΓΩΝ PLEXIGLASS ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ 110 ΕΥΡΩ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΡΑΦΕΙΟΟ ΕΙΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΤΖΑΜΙΟΥ

Η εταιρία Βασιλόπουλος Υαλοπίνακες εγκαθιστά άμεσα και εγγυημένα, διαχωριστικό υγιεινής πάγκου από plexiglass για γκισέ, ταμεία και γραφεία. Με θυρίδα στο κάτω μέρος για την συναλλαγή εγγράφων, χρημάτων, προϊόντων.

Προστασία για το προσωπικό αλλά και τους πελάτες σας καθώς το διαχωριστικό προστατεύει από τα σταγονίδια που μπορεί να διασπείρονται κατά τη συνήθη ομιλία ή το βήχα και το φτέρνισμα. Παράλληλα δεν εμποδίζει την απρόσκοπτη προβολή των προϊόντων σας.

Επειδή προέχει η ασφάλεια και η προστασία των πελατών και του προσωπικού σας, η εταιρεία Βασιλόπουλος Υαλοπίνακες αναλαμβάνει με τον επαγγελματισμό που την διακρίνει να σας προμηθεύσει γρήγορα και σωστά τα κατάλληλα plexiglass, σε πάχος και τοποθέτηση που εσείς θα επιλέξετε.
Επιλέξτε κι εσείς, να συνεργαστείτε με επαγγελματίες για το καλύτερο αποτέλεσμα, μέσα σε ελάχιστο χρόνο!

Η επιχείρηση ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΥΑΛΟΠΙΝΑΚΕΣ είναι μια εισαγωγική, εμπορική και μεταποιητική εταιρία οικοδομικού γυαλιού η οποία παράγει και τοποθετεί κατά παραγγελία προϊόντα υαλοπινάκων σε Ελλάδα και εξωτερικό.

ΤΗΛ 6976750952 – email info@vasilopoulosglass.gr
        6977903030

https://vasilopoulosglass.gr/?fbclid=IwAR3gXkWJECkBFDOXEm6edXYgVbxVFu73uHAfc6joXRbbodb5ljUewlieQsM

To Top