ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βασιλόπουλος: Παρουσίασε 4 ακόμα υποψήφιους συμβούλους

 ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΟ ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ “ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΣ” ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ 

Τέσσερις ακόμα υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους παρουσίασε σήμερα το μεσημέρι ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας και επικεφαλής του συνδυασμού “Δημιουργική Πρωτοβουλία για τον Δήμο Καλαμάτας”, Θανάσης Βασιλόπουλος. Οι δύο υποψήφιοι,  της “παλαιάς φρουράς”, ο πρώην αντιδήμαρχος Καλαμάτας, Κώστας Αθανασόπουλος, και ο πρώην πρόεδρος του Επιμελητηρίου Μεσσηνίας Δημήτρης Αδαμόπουλος. Επίσης παρουσιάστηκαν η Δούμα Βασιλική και η Κατερίνα Μπαλαμπάνη, η οποία όμως δεν μπόρεσε να παρευρεθεί καθώς εργαζόταν εκείνη την ώρα.

57 ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΑΙ ΕΠΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Βασιλόπουλος ο συνδυασμός του πλέον αριθμεί 57 υποψήφιους συμβούλους, ενώ αναμένεται να ανακοινώσει και ονόματα-έκπληξη κατά τη διάρκεια της κεντρικής πολιτικής εκδήλωσης του συνδυασμού του την Κυριακή 21 Απριλίου.

“Σήμερα παρουσιάζουμε ακόμα τέσσερις νέους υποψηφίους του συνδυασμού «Δημιουργική Πρωτοβουλία για το Δήμο Καλαμάτας», οι οποίοι αποφάσισαν και αυτοί να ενώσουν τις δυνάμεις τους μαζί μας.
Μετά και τη σημερινή παρουσίαση, ο συνδυασμός μας αριθμεί 57 υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους μέχρι τώρα, καλύπτοντας το σύνολο του Δήμου Καλαμάτας γεωγραφικά και επαγγελματικά.

Το σύνολο του ψηφοδελτίου και το ολοκληρωμένο πρόγραμμα του συνδυασμού μας θα παρουσιαστούν την ερχόμενη Κυριακή 21 Απριλίου και ώρα 6.00 μ.μ. στο Αμφιθέατρο «Αλέξανδρος Κουμουνδούρος» του Διοικητηρίου.
Παρουσιάζουμε λοιπόν τους:

Δούμα Βασιλική: ” Ο Θ.Βασιλόπουλος έχει αποδείξει με πράξεις την ακεραιότητα του χαρακτήρα του”

Απόφοιτος Σχολής Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων – Ιδιωτικός Υπάλληλος

Αδαμόπουλος Δημήτρης: “Να προσφέρουμε για την ανάπτυξη και πρόοδο της Καλαμάτας και των περιχώρων της”

Ασφαλιστής – Κτηματομεσίτης
Τέως Πρόεδρος Επιμελητηρίου Μεσσηνίας – Μέλος ΔΣ Ομοσπονδίας Κτηματομεσιτών Ελλάδος – Μέλος ΔΣ Ελληνορωσικού εμπορικού Επιμελητηρίου Ελλάδος.

Αθανασόπουλος Κώστας:”Θα κάνουμε ότι μπορούμε να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις μας”

Ο πιο παλιός αυτοδιοικητικός στο Δήμο Καλαμάτας – Έχει διατελέσει Αντιδήμαρχος επί σειρά ετών και πρόεδρος σχεδόν σε όλα τα Νομικά Πρόσωπα του Δήμου Καλαμάτας.

Μπαλαμπάνη Κατερίνα
Ιδιωτικός Υπάλληλος – Απόφοιτος τμήματος Μαιευτικής ΤΕΙ Αθηνών.

To Top